Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Mislim da će SMS glasanje ići ovim redom
12 Mimi 10 Princ 8 Vukayla 7 Haremke 6 Tam. Nerealno je da Haremke dobiju više od Mimi, Vukayle i Princa jer ne glasamo samo mi vatreni fanovi. 😁

Ја мислим да ће се ови из власти на главу насадити да победимо 2027, или можда чак следеће године јер Expo. Реклама и промоција само таква

Ne znam koliko je realno da Harem dobiju od SRPSKE publike 12p.
Gejevi sa tvitera se dogovaraju da usmere sve glasove na njih, po raznim gej mestima u Beogradu se organizuju gledanja finala, skupiće dosta glasova. Ako ne 12, verujem da će uspeti 10 kao Luke Black koji je dobio toliko glasova na sličnan način.

Ono što mogu da zaključim da su insajderi (barem ovi moji 😅) ove godine pričali istinu za skoro sve...
Prvo za oblik bine, pa onda za show i nastupe... ispalo je tačno da će nas neko koga baš ne gotivimo iznenaditi i da su svi favoriti fejlovali sa nastupima...

Ја мислим да ће се ови из власти на главу насадити да победимо 2027, или можда чак следеће године јер Expo. Реклама и промоција само таква
Njih to ne zanima.

Gejevi sa tvitera se dogovaraju da usmere sve glasove na njih, po raznim gej mestima u Beogradu se organizuju gledanja finala, skupiće dosta glasova. Ako ne 12, verujem da će uspeti 10 kao Luke Black koji je dobio toliko glasova na sličnan način.
Luka bukvalno nije imao konkurenciju osim Princa za SMS glasanje. Ovde će mnogo glasova da se rasipa na Tam, Vukaylu, Mimi... + Princ + neko sa simbolima. Nemaju one šanse.

Ja bih im dao pobedu, vidi se da su se bas nalozile na ESC, fanovi su dugogodisnji i podigli su kredite zbog ovog projekta i bas im je san da odu... Svi ostali favoriti svakako mogu da se vrate na PZE sa boljim pesmama, Haremkama je ovo vrv prvi i poslednji pokusaj

Baš me zanima hoće li ova frka oko Oxaja da ih ugura u top 3 publike uz Aladina i TŽ

Ja nesto nisam za Mimi... potpuno sam drugacije zamisljao i nastup i estetiku za tu pesmu, nijedan segment mi se nije dopao cak ni onaj uvod koji mi se inace najvise i svidja u pesmi... i ona mi je kao pojava vrlo antipaticna

Baš me zanima hoće li ova frka oko Oxaja da ih ugura u top 3 publike uz Aladina i TŽ
Smatram da neće, ljudi će do sutra i pozaboravljati jer je prevelik protok informacija u jednom danu, a studenti FDU su ponovo danas pozvali na bojkot RTSa + će većina tih ljudi koji su se naložili na tu priču gledati doček studenata u Nišu

Back