Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Na koji fazon je kvota ns pobedu Bojane i Davida 3.5 na meridianu ??? Je l njima neko javio kakav im je bio nastup ?
Sinisa Kralj koji je u njihovom kao i u Princevom timu, objavio je da neke stvari kod BiD nisu ispostovane, po pitanju kadriranja, kao i da je nastup bio taman, tj. da nisu upotrebljena svetla koja su trebala

O Tam se nisam oglašavao, a želim da kažem da je ukupno nastup solidan iako ona nije performer za Evroviziju po mom mišljenju.

Ona je izašla u susret brojnim fanovima koji se je terali da se prijavi i mislim da je ok sve ispalo, iako nije kasno ni za sutra da se popravi u smislu da nastupi bosa, obuče svetliju haljinu, ima kontakt očima sa kamerom i melo se više promrda.

Ovo je njeno najbolje javno pevanje koje sam registrovao.

Niko ne pominje scenario da Princ dobija barem 10 poena od publike i od žirija barem 10 :) Pre 2 godine je imao najvise glasova publike i hejtovan je bio na forumu i tada . Nadam se da se to neće desiti , ali nažalost ima velike šanse...

Sutra Harem Girls osvajaju televote, samo da Olivera ne puca sebi u nogu sa žirijem. Šaljite draguše, ovo je direktan ulaz u finale bez da se prolije kap znoji, a u finalu će pasti i bodovi žirija

Nemojte mi tu izmišljat neku toplu vodu s Mimi, Tam, Vukayla, Iskaz i svim tim DOA numerama i nastupima. Ovo će biti Konstrakta moment za Harem Girls, sama činjenica da DRAG QUEENS dominiraju po YouTube-u i sve pozitivni komentari, ako ovo nije prilika da se "strike while the iron is hot", onda ne znam kad je. Pametno sutra Srbijo!! Očekujemo dominaciju u Baselu!

Sutra Harem Girls osvajaju televote, samo da Olivera ne puca sebi u nogu sa žirijem. Šaljite draguše, ovo je direktan ulaz u finale bez da se prolije kap znoji, a u finalu će pasti i bodovi žirija

Nemojte mi tu izmišljat neku toplu vodu s Mimi, Tam, Vukayla, Iskaz i svim tim DOA numerama i nastupima. Ovo će biti Konstrakta moment za Harem Girls, sama činjenica da DRAG QUEENS dominiraju po YouTube-u i sve pozitivni komentari, ako ovo nije prilika da se "strike while the iron is hot", onda ne znam kad je. Pametno sutra Srbijo!! Očekujemo dominaciju u Baselu!
Ne

Jedva vas isčitah jer ko u inat danas i sutra radim ceo dan. 😢
Slegli su mi se utisci nakon drugog polufinala.

Moje skromno mišljenje a nakon svega odgledanog sinoć, da Princ vrlo moguće uzima 12 poena žirija. Vizuelno je to bilo perfektno odradjeno i školski primer kako se jedna romantična balada treba dočarati publici a na stranu lični ukus o pesmi. Vokalno, čista magija. 🙏Dokaz, da se od jedne prosečne balade može napraviti odličan paket. Bravo Konan 💪, nisi mi bio ni u Top 10 PZE-a ali sam par puta skrenuo pažnju da smo te zapostavili ovde i da možeš da iznenadiš prijatno. Mene jesi iako znam da većinu nisi i idalje te ne shvataju za ozbiljno. Videćemo sutra iza ponoći.
Ovde ne treba rewamp, ne treba ništa da se doradjuje, paket spreman da li za zaborav ili ESC procenite. Mislim da u odsustvu kvaliteta i kreativnosti je potencijalni paket za ESC. Godina je luda pa sigurne prognoze nema ni kod mene već mi se samo intuitivno javlja kao vrlo moguće. 😀

Ohajo me je prijarno iznenadio u svakom pogledu. Fenomenalan vajb pesme pre svega, vokalno jako profi momci, vizuelno takodje u samom vrhu. Odličnoooo ! 💪

Mimi, dobra energija, vokalno za ovu pesmu jako solidno izvedeno uživo, ali vizuelno jojjj muko, promašaj ko kuća pa kako ga god da ga okreneš. I žao mi je i krivo mi je i sve mi je ali je tako kako je, jednostavno loše. Kod publike će u top 2 verujem, kod žirija flopčina i potop žešći. Volim nju, volim pesmu ali nema paketa pa kako bude biće. Zavisi najviše od toga ko sedi u žiriju. Elem, sama kriva za sopstveni potop!

Vukajla, nije to loše ni izgledalo kao paket, trema je sabila u početku ali i iskusni pokleknu a neće ona je mlada cura..iznela je pesmu do kraja jako hrabro i dobro.
Vizuelno moglo je bolje ali daleko je i od lošeg. O samoj pesmi neću, nije za mene od prvog slušanja ali to je samo stvar ličnog ukusa i ništa više. Kvalitet neosporan! 👍

Tam, iskreno dobio sam više od očekivanog. Da jeste kuvana noga, jeste i to je tako kao i kod Mimi koja je operisana od bilo kakvog pokreta. Vokalno bila je bolja nego što sam očekivao, dobra je, ipak je to živo pevanje a ona je Tam, ne Zorja. Vizuelno, prijatno, ima prostora za korekcije a pesma mi se dopala od prvog slušanja. Ima neki šarm i vajb koji osećam i volim. Podsetila me facom i stavom malo na Bebi Dol iz mladjih dana, što pogledom, što stajlingom. Teško za objasniti. 😊

Pored lude Maje, koja je održala ovaj PZE u životu svojim ispadima i lomovima jako mi je žao i što Ivana Štrbac nije ušla u finale. Ta cura ima potencijal i na nju treba računati ubuduće. Možda i otkrovenje ovog izbora.

Mislim da Haremke osvajaju televoting i to sa velikim brojem glasova

Ako dvije godine za redom ne pošaljete glas naroda, koja je uopće svrha glasa publike? Tek onda se još više neće kvalitetne pjesme prijaviti iduće godine. S Breskicom znamo zašto je bilo tako kako je bilo, ove godine ako treba Olivera otvoriti proporcionalni sistem glasova publike, neka to napravi

Harem Girls onda do Basela istreniraju i ispeglaju nastup da doliči velikim zvijezdama ko Baby Lasagna od Dore do Eurovizije. Sve je tu, od priče i momentuma do nastupa! Nemojte nešto bezveze da liže dno u finalu ili da ispada u polufinalu

Tam ako pobedi, to može zaista da se popegla... potrebna je samo intezivnija koreografija i da savlada da peva i pleše u isto vreme... možda neki mali revamp da produži pesmu i promena kostima... to se sve može izvesti do maja... ali moje mišljenje da ipak pobeđuje neko od sledećih Haremke- Mimi- Vukayla- Oxajo... iskreno bi najviše voleo Haremke i Vukaylu.... i dalje navijam za Tam ali osećam neko 4. ili 5. mesto 😥

ovo je 2025 ne trebaju nam stare balade koje Niko nece slusati poput princa, vec nesto mocno i jace

Back