Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Želi sve najgore i NQ.
b68a64a22c3821825368bab3fa5b2062.gif

Sad Olja davala intervju, kaže da je veoma zadovoljna izborom Princa, da se na Evroviziji izuzetno cene tako fantastični vokali.

Treba da se slegnu utisci, biće valjda to dobro u maju. :)

Prvo Srbija ne pošalje Harem Girls, sad kad mi pošaljemo u nedjelju Magazin umjesto Luke Nižetića, cijela Ex-Yu regija ostale u polufinalu nakon 2 godine za redom kada smo svi ušli u finale.
Jok brate mili, mi imamo Princa na mesecu tako da nećemo u magacin valjda 😅 a vama ako pobedi MagaCin, podrum ne gine. 🤪

Šalu na stranu, mala peva odlično ali pesma je olupina žešća. Imate pametnije izbore. Sutra se pratimo kod vas. 😉😉😉

Sad Olja davala intervju, kaže da je veoma zadovoljna izborom Princa, da se na Evroviziji izuzetno cene tako fantastični vokali.

Treba da se slegnu utisci, biće valjda to dobro u maju. :)
Vo imja.

Rekoh ranije, biće mi neizmerno drago da vidim njegovu facu kad bude ispušio. Tek mi je za no comment ovo ignorisanje Haremke, možeš biti i Pavaroti (a nisi), ako si pritom nula od čoveka (što svakako jesi), onda ti džaba sve.

Znalo se od pocetka da Vukajla nije magnet za televoting, nije toliko primecena, ali ovo su Haremke trebale da dobiju, i ako nisam bio njihov fan, vidi se masinerija koja je stajala iza Bojane i Davida. Nije fer ovo sto se desilo.

Ma nema šanse za tri života da su Bojana i David imali onoliki broj organskih glasova, i oni su isto krivi jer su oduzeli Haremkama 12 poena i pobedu na PZE.

Ovakvi rezultati su smrtna presuda za RTS, vreme je za poljski scenario.

Oduzmi Princu i BxD vecinu glssova, ulozeno je u kartice
Pa dobro sad. Ne mislim da su toliko kupljeni glasovi. Princ ima svoju glasacku bazu to smo videli i 2023. Bojana i David su popularni među mlađim devojčicama a i oni imaju fan bazu iz Pinkovih zvezdica.

Back