Želi sve najgore i NQ.
Oduzmi Princu i BxD vecinu glssova, ulozeno je u karticeJa sam iznenađen brojem glasova uprkos bojkotu. Šta bi tek bilo da ga nije bilo![]()
Definitivno su razradili mehanizamBojana i David su prošle godine, u onakvoj konkurenciji imali u finalu skoro 9000 glasova i 6 bodova. sad su iskusniji, razradili su mehanizam,
Jok brate mili, mi imamo Princa na mesecu tako da nećemo u magacin valjdaPrvo Srbija ne pošalje Harem Girls, sad kad mi pošaljemo u nedjelju Magazin umjesto Luke Nižetića, cijela Ex-Yu regija ostale u polufinalu nakon 2 godine za redom kada smo svi ušli u finale.
Vo imja.Sad Olja davala intervju, kaže da je veoma zadovoljna izborom Princa, da se na Evroviziji izuzetno cene tako fantastični vokali.
Treba da se slegnu utisci, biće valjda to dobro u maju.![]()
I Karleuši dao 7 poena.Najjači ovaj predsednik žirija koji je bio predsednik žirija i na Beoviziji 2004. godine ( pre 21 godinu!!!)
I tada se pre glasanja, kao i danas, popišao po svim učesnicima govoreći da je razočaran gotovo svime što je čuo i da za njega mi nemamo pesmu za ESC![]()
Pa iskreno ova splačina od javne televizije to i zaslužuje...Ljudi, nigde pozitivnog komentara, tviter gori, youtube svi pljuju. Na EurovisionWorld jedva ocena 2,5
Pa dobro sad. Ne mislim da su toliko kupljeni glasovi. Princ ima svoju glasacku bazu to smo videli i 2023. Bojana i David su popularni među mlađim devojčicama a i oni imaju fan bazu iz Pinkovih zvezdica.Oduzmi Princu i BxD vecinu glssova, ulozeno je u kartice