jel realno da je Nevena Bozovic po peti put clanica zirija ?
Četvrti: 2015, 2020, 2023 i 2025.
jel realno da je Nevena Bozovic po peti put clanica zirija ?
To je njegova sramota. Ne misliš valjda da mi treba da budemo isti ili još gori sa uvredama.Kakav predstavnik takvi i komentari. Pričamo o liku koji je rekao da je većina naših predstavnika na ESC "đubre".
To je moj favorit actuallyI ja, pogotovo kad sutra pobedi Škugor.![]()
Ona je sinoc bila odlicna, uvazila je nase kritike i znatno se poboljsala u odnosu na polufinale. Da mi je neko rekao u sredu da cu glasati za nju u finalu, rekao bih da je lud.Koliko bi Tam bila dobra predstavnica
Iako je ona malo prokuvana, meni je pjesmu nastupom digla na visi nivo, vizualno mi se baš sviđa
da, al ziri odredilo svoeKoliko bi Tam bila dobra predstavnica
Iako je ona malo prokuvana, meni je pjesmu nastupom digla na visi nivo, vizualno mi se baš sviđa
Pesma nosi tako dobar vajb i atmosferu, bez obzira na prokuvanost u pf-u, sinoć se znatno poboljšala, a sigurno bi se dosta radilo na nastupu. No, po žiriju je sasvim ok u vrh staviti užeglu praistorijsku baladetinu, a Durum ostaviti na 6 poena.Koliko bi Tam bila dobra predstavnica
Nikad gori zajeb u odabiru favorita fanova/foruma/žirija, ako ona nije uspela da skupi drastično više glasova od toga što je skupila, nego tako isflopuje kod publike u odnosu na očekivanja, da je zamalo prestigao lokalno organizovani rendom klinački bend, a svakako je prestigla masovno otpisivana i sahranjivana Tam.Ali i Maršali koji imaju svega stotinak SMS glasova manje od Vukayle su mi misterija. Verovatno im se cela škola organizovala za glasanje.
Izgleda da je na vazduhoplovnom modu dok ne sleti u Čikago gdje uteče od šoka zbog Aladina.Jel rekla nešto Šerif nisam ispratio?
Neke uvrede su preterane svakako, ali da je pesma "dosadna kao kornjača na bromazepamima" da citiram jedan od komentara - malo možda oštro, ali nije daleko od istine.To je njegova sramota. Ne misliš valjda da mi treba da budemo isti ili još gori sa uvredama.
Postovala je neke pilile na eksuJel rekla nešto Šerif nisam ispratio?
Ma to su oni sendvicari koji su glasali, pa sad moraju i da pisu. Sns masinerija.Izgleda da samo najveći fanovi nisu zadovoljni, narod ipak jeste.![]()
Za sve postoji prvi put.A nećemo ispasti, kad smo ispali s balkan baladom-nikad.
Ne mislim na to da je pesma "dosadna". Sa tim se i slažem jer je to realnost. Već uvrede po tviteru i drugim mrežama samo zato što njihov favorit nije pobedio. Toliko ekstremni u uvredama nisu bili čak ni Breskvicini fanovi(čitaj dečurlija) prošle godine. Oni su samo bili glasniji i bilo ih je više. Ovi na tviteru su mi odvratniji u uvredama od njih.Neke uvrede su preterane svakako, ali da je pesma "dosadna kao kornjača na bromazepamima" da citiram jedan od komentara - malo možda oštro, ali nije daleko od istine.
Na stranu što sam ja privatno od onih "pamti pa vrati" pa smatram da je zaslužio da mu se takvo egoistično ponašanje obije o glavu.