Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Mozda stranci pomisle da je Princ unstvari i zapravo princ predstolonalednik pa glasaju za njega zbog plave krvi

I ja, pogotovo kad sutra pobedi Škugor. 🤑
To je moj favorit actually
Adele Im Bad GIF

Koliko bi Tam bila dobra predstavnica 😞

Iako je ona malo prokuvana, meni je pjesmu nastupom digla na visi nivo, vizualno mi se baš sviđa
Pesma nosi tako dobar vajb i atmosferu, bez obzira na prokuvanost u pf-u, sinoć se znatno poboljšala, a sigurno bi se dosta radilo na nastupu. No, po žiriju je sasvim ok u vrh staviti užeglu praistorijsku baladetinu, a Durum ostaviti na 6 poena. 💀

Ali i Maršali koji imaju svega stotinak SMS glasova manje od Vukayle su mi misterija. Verovatno im se cela škola organizovala za glasanje.
Nikad gori zajeb u odabiru favorita fanova/foruma/žirija, ako ona nije uspela da skupi drastično više glasova od toga što je skupila, nego tako isflopuje kod publike u odnosu na očekivanja, da je zamalo prestigao lokalno organizovani rendom klinački bend, a svakako je prestigla masovno otpisivana i sahranjivana Tam.

Ispade Luka u odnosu na Vukaylu miljenik nacije lol

To je njegova sramota. Ne misliš valjda da mi treba da budemo isti ili još gori sa uvredama.
Neke uvrede su preterane svakako, ali da je pesma "dosadna kao kornjača na bromazepamima" da citiram jedan od komentara - malo možda oštro, ali nije daleko od istine.

Na stranu što sam ja privatno od onih "pamti pa vrati" pa smatram da je zaslužio da mu se takvo egoistično ponašanje obije o glavu.

Tam fino stoji sa pregledima od sinoc, izgleda da se ljudima bas svideo nastup u finalu. Steta sto se nije konvertovalo u glasove ipak

Kako je osvezavajuce kad neko ume da prihvati dobronamerne savete i ne koristi drustvene mreze samo da seruje hvalospeve o sebi kako je savrsen i najbolji

Neke uvrede su preterane svakako, ali da je pesma "dosadna kao kornjača na bromazepamima" da citiram jedan od komentara - malo možda oštro, ali nije daleko od istine.

Na stranu što sam ja privatno od onih "pamti pa vrati" pa smatram da je zaslužio da mu se takvo egoistično ponašanje obije o glavu.
Ne mislim na to da je pesma "dosadna". Sa tim se i slažem jer je to realnost. Već uvrede po tviteru i drugim mrežama samo zato što njihov favorit nije pobedio. Toliko ekstremni u uvredama nisu bili čak ni Breskvicini fanovi(čitaj dečurlija) prošle godine. Oni su samo bili glasniji i bilo ih je više. Ovi na tviteru su mi odvratniji u uvredama od njih.

Back