Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Znači ne treba ga uvoditi. Već treba ograničiti broj glasova sa jednog broja telefona na 5. Pa ako neko baš puca od love neka kupuje i dalje, ne može mu se zabraniti. Ali sigurno neće biti ovakvih malverzacija. Samo što RTS-u to ne odgovara jer ne bi bilo bi 50 hiljada glasova ukupno.
Zašto RTS-u ne bi odgovaralo ako se oni svakako odriču prihoda u korist humanitarnih organizacija? Jedini bi tu bio zakinut Comtrade za proviziju, ali ja bih bio vrlo zabrinut da RTS više brine o profitu Vese Jevrosimovića nego o integritetu sopstvenog takmičenja.

Pa to su naši ljudi, koliko je tužno da svaki naš predstavnik od nas Srba dobija hejt. Po čemu se mi razlikujemo od Breskvicinih glasača kada ovo radimo i pišemo sve najgore o njemu. Ružno.
Kakav predstavnik takvi i komentari. Pričamo o liku koji je rekao da je većina naših predstavnika na ESC "đubre".

Zašto RTS-u ne bi odgovaralo ako se oni svakako odriču prihoda u korist humanitarnih organizacija? Jedini bi tu bio zakinut Comtrade za proviziju, ali ja bih bio vrlo zabrinut da RTS više brine o profitu Vese Jevrosimovića nego o integritetu sopstvenog takmičenja.
Prvo nisam siguran da li svaki dinar ide humanitarno ili deo ipak ostaje RTS-u. Ne odgovara im jer ispada da je mala zainteresovanost za festival i da samo mali broj ljudi glasa.

Pa ako ga ispljujemo mozda ga proguramo bolje nego Blanka sto prosla 2023.

Back