Broj pregleda, trending i opšte širenje utiska na internetu je davalo utisak da je 12 HG neupitno i da se eventualno Mimi može tu umijesati.
Možda bi neko ostavio komentar da bi neko od ovih koji su javno na nastupu dali podršku studentima mogao da dobije 12, ali je to bilo manje realno.
Da, dreg jeste atipicno za ove prostore i bas zato ne vidim razlog za pretjerano nezadovoljstvo onih koji su navijali za njih. 10 od publike je ogromno.
Sad, to sto u zbiru po ovom sistemu nije bilo dovoljno za pobjedu zbog više faktora - šta da se radi.
Mogu i B&D da kažu kako je njih žiri pokrao, koliko god se pisalo i pričalo da su kupovali kartice. Ako i jesu, nije zabranjeno i svima je dostupno.
Da ne pričam o ranijim pobjednicima publike itd itd..
Kao što rekoh sinoc. Ako postoje ljudi kojima je ovaj sistem glasanja bio ok kada pobijedi njihov favorit ( ili bolje reći kada ne pobijedi onaj koga su "pljuvali"), a sada im smeta - onda su to dvostruki arsini, odnosno onda je to dvolicnost.
Jedne godine valja 50:50, druge ne valja, u zavisnosti ko je prvi.
I da: ja npr 2009 nisam želio da pobijedi Marko Kon ( navijao sam za OT Bend i i dalje smatram da su pokradeni od zirija), ali sam bio ravnodušan na esc. Nisam navijao protiv Srbije jer nije moj favorit prošao, a vidim da ovde neki komentari idu u tom pravcu.
Konstrakta je izdominirala i pze i esc, iako sam navijao za Saru. Luka mi je bio ok itd....
Bilo-proslo. Cestitke Princu i podrška za prolaz u finale!