Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ako prođe u finale, predviđam mu Blas Cantó scenario.

Ostao bez teksta, skoro

I, još jedno mišljenje

Reakcije iz komšiluka

"Balkan ballad" - good job

Ovaj se napalio

I španac-- Pa, čuje špansku gitaru, nije mu loše, ali ne bi slušao ponovo

Meni se B x D pesma i dalje sviđa, ne znam šta im je trebala ta kupovina kartica, ali nisam dovoljno investiran u celu tu priču da bih sad ušao u neku dublju analizu ili da me dotakne.

Prošla mi je na plejlisti Muškarčina sada, još uvek je kao nova...
3 godine kasnije na Evroviziju šaljemo ovo... Šta god to bilo, kako god to neko zvao.

I couldn't help but wonder hoće li sada Bojana i David kupiti i trideset profila na forumu da pobede i na SSF PzE 2025?? 😌😌
Ako budu plaćali 18K evra po profilu kao za SMS glasove može, evo meni neka se jave može i za 5K evrića. 🥰

Ostao bez teksta, skoro

I, još jedno mišljenje

Reakcije iz komšiluka

"Balkan ballad" - good job

Ovaj se napalio

I španac-- Pa, čuje špansku gitaru, nije mu loše, ali ne bi slušao ponovo
Ove reakcije su nebitne, jer da bi dobio neki poen na Evroviziji, potrebno je da budeš nekoj državi u top 10. Van Crne Gore i Hrvatske, ovo neće nikom biti u top 10 lol.

Ni po čemu se ne izdvaja. Pesma se ne dopada ni nama u Srbiji, kako će se tek onda dopasti strancima.

Maksimalni domet ove pesme je 24 poena od Hrvatske i Crne Gore (i možda 4-5 od Austrije), znači nekih 30 od publike i 10-ak od žirija (takođe od Hrvatske i Crne Gore). To uopšte ako prođe u finale, što sumnjam.

Što je jedan hrvatski novinar dok je hvalio Konstry a pljucnuo po Dimišićki napisao “Suludo je očekivati europski uspjeh od pjesme koja ni u vlastitoj zemlji ne postane hit.” I to će biti tako.

Opasan je Princ, videcemo koliko ce da se angazuje oko promocije pesme.
Nije da mi je bitno ali ako se zenama svidi… Mozda i bude nesto od njega.

Na kraju krajeva, sprecen je da ode sa cvetom a evo ga sada ide sa bas losom pesmom.
Izgleda istera svoje na kraju.

Ma kojim ženama da se svidi, lik je nizak i debeo. Jedino što ima lepo lice i to je sve.

Back