rs Srbija 2025: Princ - Mila

Da li ćemo mi stvarno do maja čitati teorije zavere da će neko glasati za nas zbog njegovog izgleda? 🤣🤣🤣

Ako išta, dve su pozitivne stvari iz ovoga: konačno nam se skinuo sa k, a druga je svakako da će rts morati da bude primoran da promeni svoj neozbiljan pristup čitavoj ESC priči.

Da li ćemo mi stvarno do maja čitati teorije zavere da će neko glasati za nas zbog njegovog izgleda? 🤣🤣🤣

Ako išta, dve su pozitivne stvari iz ovoga: konačno nam se skinuo sa k, a druga je svakako da će rts morati da bude primoran da promeni svoj neozbiljan pristup čitavoj ESC priči.
Iskreno što se tiče RTS- a, nemam više nikakvu nadu u promene, pa čak ni sa ispadanjem...

E zbog takvog razmišljanja smo tu gdje jesmo!

Treneletul je pažljivo napravljena pesma koju je izveo ozbiljan bend vrlo zaokruženog i autentičnog kreativnog izraza.
Ni Iskaz ni Trendseter nisu na tom nivou.
Muzički, to su dva različita sveta, iako su na jednom površnom nivou pesme labavo stilski povezane.

Inače se slažem da bi Iskaz možda dobro prošao. Pišem samo o svom stavu o tim pesmama. Dakle, nisam tvrdio (ni izričito ni implicitno) da ih ne treba slati da bi moje razmišljanje bilo razlog zašto smo tu gde jesmo.

Ruku na srce fanovi su ljudi koji misle da on sedi na Mesecu, a iza njega na ekranu jos jedan Mesec. To sam cuo u rekacijama

Mislim da dosta preterujete.

Da li je bilo boljih pesama? Jeste. Da li je bilo dramaticno boljih paketa? Pa bas i ne.

Princ je imao najbolje upakovan paket. Da li je taj paket za 2025? Verovatno ne. Da li je za novogodisnju proslavu na bugarskoj nacionalnoj televiziji? Verovatno jeste.

Ali salu na stranu, sve je bilo na mestu i pesma je ispunila svoj potencijal nastupom (kakav god taj potencijal bio), dok se za ostale takmicare to nije moglo reci.

Tako da Prince, pokidaj na ESCu koliko god mozes i ne farbaj se vise i vrati dlake. Te dlake ce ti pomoci vise nego ista.

Treneletul je pažljivo napravljena pesma koju je izveo ozbiljan bend vrlo zaokruženog i autentičnog kreativnog izraza.
Ni Iskaz ni Trendseter nisu na tom nivou.
Muzički, to su dva različita sveta, iako su na jednom površnom nivou pesme labavo stilski povezane.

Inače se slažem da bi Iskaz možda dobro prošao. Pišem samo o svom stavu o tim pesmama. Dakle, nisam tvrdio (ni izričito ni implicitno) da ih ne treba slati da bi moje razmišljanje bilo razlog zašto smo tu gde jesmo.
Ma opušteno, to sam se našalio kad sam rekao 😄

Meni su oni baš sličan fazon a nastup moldavski tad je stvarno bio kao da su svratili na probu samo a pokidali tvt na kraju. Ne kažem da bi Iskaz bio Trenuletul konkretno, to jeste ambiciozno, ali So Lucky plasman bi se možda mogao izvući

Kakav je takav je, naš je. Od mene je u forumskom glasanju dobio 1 bod, ali sam ga od prvog dana smatrala favoritom.

Razlog zašto mislim da neće proći lošije od Luke i 24.mesta u finalu je što je princ pametan i zna šta kome u kom trenutku ponuditi.
Pametno je shvatio da za pobedu na nacionalnom takmičenju treba imati koja je nalik evrovizijskoj pesmi koju mu najviše traže da peva, dakle baladu nalik Joksimoviću.
Pametno je zaključio da je bolje da se ne prijavljuje dve godine za redom i tako svim jakim konkurentima prepustio da se "pobiju" 2024.
Pametno je i zaključio da ako jednom nije uspeo sa bržom pesmom, verovatno neće ni drugi put.
Ako nije sam zaključio, poslušao je savet da treba učiti od onih koje su najviše hvalili.Verovatno je zapamtio i koliko se pozitivno komentarisao Hristinin nastup koja se penjala na mesec na kraju pesme, pa da je baš ne kopira on počeo silaskom sa meseca. Koliko god nastup deluje kičerajski i prenatrpan, vidim da se silazak sa meseca smatra efektnim.

E, to je bilo pa prošlo i sad treba da razmisli šta evropska publika voli. Nadam se da želi da čuje savete i čita ovaj Forum.
Melodiju ne može da promeni, ali revamp može. Ne da može, nego mora. Ako je već hteo da kopira Hristinin nastup, onda je trebao da uzme i ljude koji su joj osmislili nastup.
Neka devojka treba da je na sceni, ali ne da pada s neba, nego da se zavodljivo gledaju da malo raspali romantiku u dvorani. Romantika i seksipil uvek pali kod žena, a žene su dominantno glasačko telo kad su TV takmičenja u pitanju.
Treba da iskoristi svoje znanje norveškog i diplomu sa Katedre za skandinavske jezike. O uticaju skandinavaca na tabelu Evrovizije ne vredi trošiti reči. Dakle, pod hitno gostovanja kod njihovih youtubera, tik tokera i pod obavezno odlazak u Oslo sa stajanjem u bar još dve skandinavske zemlje, gde treba posetiti srpsku dijasporu, ako treba pojaviti se kao specijalni gost na romskoj svadbi u Beču. Svaki glas je potreban.

Nije beznačajno što nije nepoznat ESC blogerima. Alesia će se javiti sama, a ostale treba zvati i sa svakim ljubazno, a najljubaznije sa komšijama i sa svakim novinarom.

Мислим да нема потребе да се ове године Србија изузима из оних форумских гласања

Naci ce se Androga da troluje da ga spasava

Back