278. FSC - Chant de Nice

baner00.gif

278. FSC - Chant de Nice (Pesma Nice)

Bonjour!
Italija ima Sanremo, Španija ima Benidorm, a Francuska - Nicu. Prelepi krajolici Azurne obale u državi koja dodiruje dve najveće vodene površine u Evropi i koja je umnogome uticala na razvoj istorije cele Evrope i sveta. Po muzici se ne razlikuje, a njena bogata scena može ponuditi sve moguće zvukove.

Jasno je zašto smo ovde. PRAVILA:

-Izvođači koji pevaju na francuskom jeziku (ne moraju nužno biti iz Francuske).
-Izvođači koji su nastupili. MAKSIMALNO 3 puta na FSC/u do sada.
-Pesme ne starije od 10 godina.
-Pesme ispod 100 miliona pregleda.

-Dozvoljene su kolaboracije
-Dozvoljene su višejezične pesme ukoliko je na francuskom makar jedna strofa u pesmi.

-Standardna FSC pravila ostaju na snazi.

liste de chansons
(click)

Prijave počinju 11.2.2025. u 23:15, a završavaju se 18.2.2025. u 00:00

Attachments

Last edited:
Okram me za 1 bod gurnuo ispred jednog od mojih većih hejtera Tintea i stavio me na lijevu stranu tablice, kakav debi! Dobrodošao i ostani!!! 🙏

Čestitke liberta, umalo da si odustao, a nakraju pobjeda, bravo 🙏

Poky čestitke na još jednoj orgiji 🙏

Jaoooo ljudi ja sam i dalje u šoku, iskreno jedva da sam i finale očekivao. Pesma mi je jako dugo čučala na listi, a dopala mi se na prvu. Neverovatno je da, sam zauvek planirao da se povučem sa FSC-a pre Pokijevog izdanja i da sam se, čini mi se prijavio poslednji. Eto bilo je suđeno. Bolji poklon nakon toliko ispadanja nisam mogao dobiti. Hvala svima na glasovima, nešto detaljnije pišem kasnije samo malo da saberem utiske ❤️

Čestitke liberti! Od mene bez poena ovog puta, ali svakako lepo što mu je pobeda došla u pravi čas. 🙌

Pokyjeva organizacija očekivano profi, a posebno oko za detalje! Bravo i za novajlije 👏

Bravo liby, bravo poky!
Fino izdanje sa nekoliko bisera za mene, posebno s obzirom da ne volim francuski lol

A sram da vas sve bude i što sam upao u teže polufinale i što sam za 1 bod ispao, ćeraćemo se! (ali hvala svima koji su glasali <3)

Čestitke libertaniji , čekamo neku temu :love:🎉🎉

Šta reći za Pokahontasa što već nije rečeno, majstor organizacije i ozbiljan detaljista! 👏

Hvala svima na glasovima za Canopee, iskren da budem nisam ni očekivao finale, ali ste me razuverili!

Čestitke pobedniku, 12+12 👏 Čestitke i organizatoru, 12+12 što se tiče organizacije 👏👏

Hvala svima na poenima za Meghan Oak, nije vas bilo mnogo: Aleksa49 i Boxy (5p), liberta (4p), creature (3p), Replay (2p), Djole89 i dodo (1p) 🙏 Pesma mi je tako legla u ovom periodu, imao sam je neko kratko vreme na spisku.. Kada sam preveo tekst pesme, shvatio sam da je ona zapravo pronašla mene... 🙏😇

Hvala svima na bodovima i podršci, sada već i nema smisla pojedinačno se zahvaljivati jer je spisak podugačak 😃

Poki, sve je bilo tako zabavno i profesionalno napravljeno! Stvarno si pazio na svaku sitnicu! Hvala ti na pozivu za FSC, nisam prije ni znala da postoji! ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Čestitke Liberti! 🎊🎊🎊
I hvala svima na novim pjesmama za playlistu! Posebni shoutout Bebi na Pommi (i dalje ne mogu vjerovati da je ispala 😭), Filhiju na Fishbachu i dodi na ascendant vierge i doctoru who na clio koja mi je tek poslije skroz ušla u uho i ne napušta playlistu!

Last edited:
I ja jedva čekam da vidiš ko ti je dao 12p u pf, verovatno si zato i izleteo 😌
Hvala na 12 poena u pf prvi put ikada 😍

Tačno si me izmalerisao! 😆
malina-srecni.webp

Back