278. FSC - Chant de Nice

baner00.gif

278. FSC - Chant de Nice (Pesma Nice)

Bonjour!
Italija ima Sanremo, Španija ima Benidorm, a Francuska - Nicu. Prelepi krajolici Azurne obale u državi koja dodiruje dve najveće vodene površine u Evropi i koja je umnogome uticala na razvoj istorije cele Evrope i sveta. Po muzici se ne razlikuje, a njena bogata scena može ponuditi sve moguće zvukove.

Jasno je zašto smo ovde. PRAVILA:

-Izvođači koji pevaju na francuskom jeziku (ne moraju nužno biti iz Francuske).
-Izvođači koji su nastupili. MAKSIMALNO 3 puta na FSC/u do sada.
-Pesme ne starije od 10 godina.
-Pesme ispod 100 miliona pregleda.

-Dozvoljene su kolaboracije
-Dozvoljene su višejezične pesme ukoliko je na francuskom makar jedna strofa u pesmi.

-Standardna FSC pravila ostaju na snazi.

liste de chansons
(click)

Prijave počinju 11.2.2025. u 23:15, a završavaju se 18.2.2025. u 00:00

Attachments

Last edited:
Miki meni 12 poena u polufinalu, ja njemu u finalu. Pojma nemam ko si, ali hvala🙌🏻

Čestitke Liberta, nije bilo poena od mene al bilo je puno od drugih! 🍸
Čestitke Poky sve je bilo top!
Cmok od Pužarke! 💋

Pobeda me je uhvatila nespremnog kao i prošlog puta u sred smene, tek sada sam završio sa poslom pa pišem. Libi će vas ostaviti u neizvesnosti i pustiti da moja odluka da li ću organizovati ili ne, prenoći. Zašto? Imam celu ideju u glavi jedino me muče neke tehničke stvari. Moja prethodna organizacija je bila pre godinu i po dana, krajem 2023. i dosta je vremena prošlo. Znate i sami da sam imao pehove i da na kraju nisam
bio najzadovoljniji iako smatram da mi je sama tema bila odlična, dobio sam pohvale za moje ideje i kreativnost. Moraću da razmislim do jutra, nadam se da ste ok sa tim ❤️ Ne želim ni da brzam i ovako ću se oglasiti sutra u toku dana, znaćete sve. Vaga mora da VAGA, razumite me. @Ivana Da li je u redu da sutra saopštim odluku?

Uh, super rezultat za nas! Hvala na bodovima svima koji su glasali. Samo smo se nadali finalu. 🤩

Hvala @Aleksa @Anhel @creature @Destry94 @Detektivka @Dežurni @Doctor Who @Majsta94 @Replay @storm @TheCode_123 @Vax'ildan na visokim poenima za Yseult ❤️

Elem, ono što vas sve zanima je to da ću ipak morati da prepustim organizaciju, ne želim bilo šta da odradim traljavo a trenutno imam pritisak da moram sve postići u jako kratkom roku i ne želim da radim sve na pola, ideju ću realizovati nadam se u bliskoj budućnosti. Imam tri teme za organizaciju tako da, biće vremena. Baš sam želeo da organizujem kada pobedim ponovo, ali mislim da ništa ne treba raditi sa pola snage. Izvinite što sam zadržao red za narednog organizatora!

Čestitke pobedniku i nadam se da mi neće zameriti što njegovoj pobedi nisam doprinela.
Čestitke debitantu @Aleksa49 kome sam dala visoke bodove i koji je na debiju osvojio duplo više bodova nego ja u svoja dva nastupa.
Kad mi je prošao tek peti predlog znala sam da prolazim lošije nego srpski predstavnici na ESC. Teže mi je palo što Vukajla nije pobedila.

Najviše čestitke upućujem organizatoru igre našem @Pokahontasu. Hvala na pozivu da učestvujem i nadam se da ćeš brzo izaći iz depresije zbog srpskog predstavnika na ESC.

Organizator 279. FSC-a je Leo Cezar.
EwkNyR8.png

Back