gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2025: Remember Monday - What The Hell Just Happened?

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
rnvI0XF.png

Grupa Remember Monday predstavljaće Ujedinjeno Kraljevstvo na Pesmi Evrovizije u Bazelu, sa pesmom "What The Hell Just Happenned?".

Pored članica grupe, Lauren Byrne, Holly-Anne Hull i Charlotte Steele, autori pesme su Thomas Stengaard, Julie Aagaard, Tom Hollings, Sam Brennan i Kes Kamara. Kažu da je pesma puna energije, uzbuđenja i drame.

Ovaj trio je nastao udruživanjem njih tri tokom studiranja, spojila ih je strast za muzikom, nakon čega su postale viralne na TikToku. Učestvovale su na takmičenju "The Voice" 2019, ali nisu stigle do same završnice šoua. 2023. izdale su EP "Hysterical Women", a 2024. "Crazy Anyway".

Foto: BBC / BBC Studios / Rob Parfitt

REM.webp
Fotka iz šoua The Voice (Foto: Rachel Joseph/ITV/Shutterstock)

Voice.webp

Pesma je mess, očekivao sam nešto drugačije. Ovo je jednostavno bućkuriš, previše negih naglih promena ritmova, dinamike, pa i muzičkog žanra su stvarno wtf i u skladu sa nazivom pesme. Kakvih ima, ovo je još i ok, ali jedostavno vrišti bottom 3.

Joj, UK baš nema sreće ni pameti.

UK baš nekonkurentna pesma. Šteta što zauzimaju mesto u finalu, ovo je NQ materijal.

Ma 0 ko kuća od publike, možda ih irski žiri spasi duple nule

Koliko me iritira refren i ovo dranje HAPPEEEEEENED, bas mi udara na usi neprijatno, ova zemlja i ja se nikada necemo slagati, ja mislim da ih nikad nisam rangirao visoko, a trend se nastavlja 💀

Uk ne moze da sastavi sami sobom i ono 2 mesto sto bili 2022 da je normalna okolnosti zavrsili bi 15-20 mesta .

Na momente mi je simpatično, na momente me pak nervira, i tako u krug. Svašta se dešava, a ništa što bi baš zaokupilo pažnju (osim blagom iritacijom).

Ne sviđa mi se ovo, na svakih 15-ak sekundi se prekida melodija. Zvuči kao da im je cilj bio da naprave pesmu koja će se koristiti kao audio na Tiktoku. Nije pogodna za Evroviziju po mom mišljenju i ne zvuči konkurentno uopšte.

Britanci opet smućkali, predvidim im da ljube dno tabele, za bolje i nisu. Pesmu ne razumem ni melodijski ni na bilo koji drugi način, waste of time.

Slušam sad opet i pokušavam da se uhvatim za nešto, ali ne vredi. Pesma bez glave i repa, početak kao obećava, a onda se bukvalno raspe na neke četiri strane. 💀 Kao celina totalno rasulo, tipujem na jednocifren broj poena.

Uk ne moze da sastavi sami sobom i ono 2 mesto sto bili 2022 da je normalna okolnosti zavrsili bi 15-20 mesta .
Šta hoćeš da kažeš? Da nisi možda hteo da kažeš da ono drugo mesto 2022. ne bi se desilo da te godine nije izbio rat u Ukrajini? Objasnite mi kako je izbijanje rata u Ukrajini te godine doprinelo Samu Ryderu da bude drugi?

Back