Nadam se da sebe i Libertu nisi stavio u isto polufinalejer ste direktni finalisti
Jednom samo se izdanje prekinulo na pola ali taj organizator apsolutno nikoga nije hteo da sluša.jel ikad bio slucaj da je organizator toliko zeznuo da je jedino ostalo da se otkaze izdanje hahaha ?
I ja mislim da nas zeza ali reko aj da igram igru kad ju je već započeo a meni dosadno.Zeza vas, dzabe se mucite
Sad možemo legalno nazvati Caffe Buvara.Opstaje li slušamou pošto je osnivač ukinut s foruma?
Tvoji najbolji komentari na pesme su tada nastajaliToliko sam high da ne kapiram šta se desilo.
Trezan komentare ne pišem, nema poentu.Tvoji najbolji komentari na pesme su tada nastajali![]()
Ljubav po prvi put u zivotu. Ako ostali FSC ucesnici nisu poslali to u moj zivot ja ne znam ko je . Uzas. Dobro.Toliko sam high da ne kapiram šta se Leu desilo.
I ja. Mislim da si dva sprata ispod mog stana. Obicno se odatle cuju cudni zvuci.Ma ja živim u simulaciji.![]()
nisam ni znao za to pravilo pošto uvek idem redom@Ivana i @Pokahontas da li ste nesto zaboravili da mi kazete?