Izbori

Televisa presenta. Drama dostiže usijanje.

caci.png

To se ništa nije desilo, to je najbrutalnija laž, kako kaže predsednik. Zvučni top nije koriščen, nikome se ništa nije desilo, svi lažu a studenti su sami sebe udarali.

Samo da nam najbolji student u istoriji Medicinskog fakulteta preživi :cry:

U međuvremenu, moraće najbolji student prava ikada opet da stavi masku i ode tamo na lice mesta da mu isceli sve rane dodirom.

Nema nama sreće dok ne poumire PTSP generacija. Čast izuzecima.
Ovo sam baš skoro komentarisala.
Ovaj studentski bunt protiv režima je potpuno normalna i prirodna stvar koja je mogla da se očekuje u svakom trenutku, obzirom da je pre svega ogroman generacijski jaz između trenutne omladine i stare garde političara koja nas je uzjahala još od 90ih. Bukvalno na političkoj sceni nema novih lica, što je jako čudno i tužno. Ovako, bez konkretne opozicije i nekog političkog plana, teško ćemo ih otresti.

Ali, ipak verujem da će se kroz 2, najviše 3 godine pojaviti nova lica, neka od trenutnih studenata koji će ozbiljno zakoračiti u politiku.

Snimak celog incidenta u Pionirskom...

Glavni Ćaci doziva policiju kao dete na ulici kad ga starije malo šutne pa krene da doziva mamu svoju

Jedan Ćaci kaže 'preti nam, ima biber i SO' na šta odbornik govori da nije so, nego sprej 😭

Ovo je je*anje zdravog razuma, ja ne mo gu

Sve je ovo rezirano da skrenu malo temu sa najveceg protesta u istoriji zemlje i sa zvucnog topa koji je upotrebljen protiv naroda

Mislim da su studentski protesti poslužili kao dobar pokretač društvenih promena i motivisanja ljudi, ali mi se čini da je došao trenutak da se politički oblikuju protesti, konkretizuju zahtevi (ne vezani samo sa obrazovanje i nadstrešnicu već i za generalnu politiku koju vodi) i pre svega radikalizuju.

Plenumi u nekoj meri guše bunt zato što ne žele da se univerzitet okarakteriše kao politička organizacija, što je razumljivo, ali dugoročno nije produktivno.

Student Miloš Pavlović treba biti jedna velika lekcija svima o tome da ocene nisu sve, da etika itekako ima jednaku težinu kao znanje, pogotovo u ovakvim branšama.

Kapiram da ga sprej malo zakačio ali da se onako prenemaže po kolima hitne pomoći... Stvarno misle da su ljudi debili i glupi. Kao da telefoni, kamere i internet ne postoje, e tako se ponašaju
Pritom mu je drugar dobio najveći deo biber spreja u facu, ali tog dečka niko ne pominje, nego u suštini jedina vest Miloš Pavlović superstar najizveštačeniji glumac obeznanjen u lošem stanju maltene pao u komu... Kakvi se igrokazi nama pakuju, i što je najgore, kod nemalog dela naroda i dalje prolaze.

Last edited:
Back