280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ne znam da li sam jedini koji se vraća na re serije i samo vrti epizode...

Nisi jedini. 😃 Još uvek gledam gde god zateknem, i na tv-u, i na YT a nekad kad dunem prašinu sa DVD i tamo pustim 😃

LjNP, mislim da nikada vise nece izmisliti tako jednostavnu seriju sa toliko humora i zanimljivosti.

To beše 2005. i još niko nije uspeo, mada bilo je pokušaja.

I ovo 😍 sećam se Princeze sirene, Lyoko, Galakticki fudbal pa Naruto na Ultri. Posle toga spavanje. 😀

Ma je l` moguće da je ovo još neko gledao osim mene?

Ljudi ubiću vas pa sad sve moram opet ispočetka da gledam udarila me nostalgija :D

Jeste gledali Arthur u zemlji Minimoya i Povratak u Gaju 😁 Čarobni vrtuljak, Nebesa, Izbavitelji, Monster House...

Iskreno, nikad nisam bio neki Disney fan. Tangled mi je najbolji njihov film koji sam pogledao. Poslije toliko godina Grimove bajke i nisu baš dobro otrajale kod mene, imam traume od tih crtanih filmova i ne osjećam nostalgiju, iako sam naravno gledao i njih.

Super što se Detektivka odvažila da organizuje prvi put! :love:
Tema baš deluje slatko, ali nisam siguran šta činiti i da li ja to dobro razumem.

Nisu me baš lepom muzikom forsirali u detinjstvu, tj. nisam ponosan i ne bih nikada ponovo to što sam tada kao slušao, a mator sam tako da su tada bile aktuelne još audio kasete. Da, poput ove iz naslovnog banera! :ROFLMAO: Ono čega se (najranije) sećam su neke kasete Lepe Brene i Rokeri s Moravu. 😁
A u nekom malo kasnijem detinjstvu sam preslušavao evrovizijske pesme preko video kaseta u nedogled, na stotinu puta, toliko da su ukućani bukvalno izludeli od mene, ali to onda spada u standardna FSC ograničenja. :D
Ne bih mogao baš iskreno da odgovorim na ovu temu, ali šta da se radi.

Jao koji talas nostalgije i uspomena dok sam preslusavao opcije i birao pesmu 😭 Vrlo je tesko bilo odluciti

Molim da se za ovo izdanje uvede ono pravilo kao na JESC pre da svi ucesnici pre glasanja dobiju kao poklon 12 poena u startu 🥺❤️‍🩹

Sa zadovoljstvom mogu da potvrdim da ćemo se družiti na ovom izdanju 😍

Pohvale Detektivki na izboru teme, baš je ovo sada i idealna prilika da se podsetimo lepih trenutaka iz prošlosti 🤗

Drago mi je i što je atmosfera ovako dobra ❤️

Back