rs Srbija 2025: Princ - Mila

Razmišljam koliko su mu odela sašili jer posle svake probe ovo mora da baci.
I što se pesma ne zove Orfej kad nema Euridike?

Ne znam sta da mislim. Posto mi nije prvi put da cujem pesmu, onda mi nije tako strasno kad vidim ovaj isecak; a da je prvi put cujem verovatno ne bih toliko obratio na pesmu nego bih gledao sta rade na sceni i tu emociju koju osecam sada, ne bih osetio tada.

Meni se ovo uopšte ne sviđa. Kad ih vidim kako ga jedva vuku asocira me samo na jedno
Ali asocira te na nešto, svakoga od nas na nešto drugo, nikoga sigurno neće ostaviti ravnodušnim. To je najbitnije.

Jednostavno se nikad nećemo opametiti i večito ćemo imati gomilu preudaljenih kadrova 🫠
A ovo dok ga vuku je moglo dosta bolji utisak ostaviti samo da je lepše snimljeno 🫠
Ali svе u svemu, ima i gorih od nas, tako da biće neizvesno do samog kraja oko prolaska

Obrisa čovjek pola stejdža, ali dobro možda će za njega u znak zahvalnosti glasat i oni likovi koji manično čiste stejdž nakon svake pjesme, a svaki glas će bit bitan u drugom pf tako da moram podržat ovo 🙏

Hoće li neko da mi objasni ovaj nastup? Ništa ne razumem. Bolje da prećute bilo šta o Orfeju i Euridici jer samo se dodatno brukamo. :oops: Na stranu vučenje po podu, ova svetla, šljaštanje i sevanje, boje, uopšte se ništa ne uklapa u pesmu.
Mislim da bi sa bejzik nastupom u kome samo dolazi do izražaja njegov vokal prošli u finale, a ovako se samouništavamo. o_O

Mada vidim da neki govore da bi bolje bilo da ga vuku da kamera zumira samo njega,a da ovi dvojicu ne prikazuju.
Slažem se sa tim. Mnogo moćnije bi ovaj deo izgledao da se ova dva plesača ne vide u kadru, već samo on.

Čistačice u Bazelu nakon srpskog nastupa:
1024

Back