rs Srbija 2025: Princ - Mila

A opet, da se nije ništa promijenilo, kukali bismo što nije. Meni je zapravo njegov izgled u spotu bio taman za scenu, a opet mi je ovaj evrovizijski izgled bolji nego onaj na PzE. Nek se priča samo, nek on odlično otpjeva, uđe u finale, a tamo i da opet bude 24. mjesto, nema veze

Neće izgubiti nikoga ko je pesmu voleo, ložio se na izgled ili vokal i slično. Ovaj recap je deo nastupa, u celini će izgledati intersantno. Nekome krindz, nekome dramatično, ali ne mislim da će mu deo ovog nastupa odbiti glasove koje bi inače dobio. I super mi je što mu piče pregledi, makar i iz pogrešnog razloga, ali dopreće do više ljudi nego kad bi samo stajao, a izgubiti nikoga neće.

Ovog lika svake godine pratim i zvuči mi uvek najobjektivnije od svih jutjubera jer se ne vodi misljenjem vecine ili pozicioniranjem na kladionicama, vec sopstvenim.
Kritiku koju je uputio Srbiji je konstruktivna i na mestu 100%. Vredi pogledati pa ko želi neka pogleda.

Ovog lika svake godine pratim i zvuči mi uvek najobjektivnije od svih jutjubera jer se ne vodi misljenjem vecine ili pozicioniranjem na kladionicama, vec sopstvenim.
Kritiku koju je uputio Srbiji je konstruktivna i na mestu 100%. Vredi pogledati pa ko želi neka pogleda.
Odličan i objektivan komentar. Skroz lepo za čuti.

Baš nešto razmišljam ma kako je Srbija uspjela dvije godine zaredom polučit najbolji meme izdanja!? Prvo doček Đinpinga, pa sad metla Princ, apsolutni respekt barem što se mene tiče! 🙏

Još kad prođete treću godinu zaredom u finale sa 10. mjesta...ICONIC!

Otkad pratim Evroviziju, nebitno da li mi se lično dopao predstanik ili ne, uvek sam na kraju zdušno navijao za svoju zemlju. Po prvi put se nadam da ovo neće videti finala, čisto da se ova bruka od nastupa barem ne gleda dvaput. Zaista mi je muka više od priče "finala po svaku cenu". Realno ni Balkanika nije zaslužila finale, mada sam se tad baš radovao prolasku, ali ovo je gore i od svih krindž elemanata u tom nastupu. Sad me bukvalno sramota da ovo završi u finalu. :( Mnogo je bolje bilo da je samo ostavljen PZE nastup, pa eventualno i varijanta iz, na brzinu sklepanog, spota. Ne znam kako to ide, ali pretpostavljam da je kasno da se sad nešto menja, ali kako negde pročitah RTS-ov tim ili ko je sve još zadužen za nastup ne kapira koliko je ovo loše. Isto mi nije jasno i kako ljudi iz režije Evrovizije dopuštaju da se ovako nešto "desi", valjda mogu da daju neku sugestiju da je loša zamisao.. ili barem realizacija... Sve i da je moralo da ga vuku, moglo je da barem tad ne peva ili da se to bolje nekako usnimi; ovo stvarno deluje kao neki amaterski snimak dečije priredbe u osnovnoj školi. 🤦‍♂️ Na mrežama se svi ismevaju; slične će biti reakcije i običnih gledalaca u Srbiji. Večno će ga pamtiti kao onog što su na Evroviziji brisali patos sa njim.

Jeste krindz to sto ga vuku po patosu, ali ipak je samo 30 sekundi koje smo videli. Ko zna kakav je krindz ostatak. 😂
Salim se, mozda u globalu nije tooooliko lose.
Sto vise gledam nekako sam sve vise podeljena. Ne znam da li mi je smesno ili emotivno.

Back