ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

E, da, i srce mi je toliko puno slušajući Dušku kako polako umire iznutra dok uzaludno čeka da Vileda Turbo Mop prođe u finale, pogotovo sa ovim novim sistemom gde su nas dva puta stavljali među one 3 zemlje od kojih 1 prolazi dalje.

Sujetnu vešticu sledeće godine ostaviti u Takovskoj. Dovoljno je rintala, 20 godina, ovo što sad radi više nije komentarisanje nego tračeraj ispred pijace na Zelenom Vencu u 7 ujutru.

Očekivao sam prolazak Princa, ali je previše raznih lobija opet presudilo. Srbija gospodska, sa odličnim vokalom i pristojnim nastupom.

Srbija i Crna Gora su za ponos veceras! Sto se plasmana tiče, bas me briga. Casnije ne proci sa ovakvom pjesmom nego proci sa nekim drugim sa pze.

Ne bih se iznenadio čak da su Srbija i Crna Gora bile uz Gruziju poslednje 3.

Kredite smo ispucali prethodne dve godine.

Nije realno očekivati da prolazimo bez obzira na sve. Nismo mi Ukrajina.

A iskreno, kakav god da je Princ, krivo mi je što nije otišao sa boljim paketom, stvarno je uz Klavdiu vokalno bio najbolji večeras.

A RTS pamet u glavu. Dosta PGP - ovaca, preko veze, užeglih muzičara i kompozitora.

# TeamGinale mi patosiran.

Priznajem da sam pogrešno prognozirala, ali ne priznajem da je bilo 10 boljih od nas.
Ja u svom nicku imam bot i ne mogu drugačije kad su predstavnici moje zemlje na Evroviziji.
Da me samo neulazak u finale ESC razočarao bila BiH najsretniji osoba na svetu.

Zao mi je sto smo ispali. Ali hajde, neka bude za nauk. RTS se ususkao prolascima na jedvite jade sa granice i onda osrednjim rezultatom u finalu. Sada neka animiraju poznatije autore i izvodjace, neka se potrude malo. Svi lepo ispred bele table i neka smisljaju sta i kako dalje. Samo neka angazuju Sarovica kao glavnog reditelja. To je jedino dobro iz ove sezone sto se izrodilo.

Ja kad su trebali da proglase zadnjeg finalistu, ja se treso za Grcku, Srbija mi nazalost nije bila ni u malom mozgu. Umesto Litvanije ili Letonije mogla je Ceska.

Back