ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Drago mi je za Sissal i što je progurala Dansku posle, čini mi se, 6 godina u finale. Imala je fandom iza sebe i msm da se kvalifikovala kao 10. Mislim da nismo čak ni ono famozno 11. mesto, te nam je ovo verovatno najgori plasman ikada.
Kartvelka i Crnogorka sigurno zadnje, Kengur 11.

Žao mi je i Češke, meni je ono bilo za prolaz, ali nema mesta jednostavno svi su bili bolji, sem možda Danske
Super pesma, on sladak, ali je previse mumlao, a i nastup veze nema sa pesmom.

Dobro sad nema smisla da komentarisemo koga drugog smo trebali poslati. Kao da je neko hteo Princa
Ima smisla jer je RTS sabotirao i masakrirao favorite. Uz nerealan i sulud sistem glasanja. Ovo i jeste njihova krivica.

Ja sam za PROPORCIONALNI sistem. Pa kako bude.

Jednostavno, neko ko nije u stanju da pobedi na tvt u sopstvenoj zemlji, nema čemu da se nada u tvt polufinalu na Evroviziji.
Ovo se nažalost odnosi i na Luku i Teyu. Obe pesme su se jedva provukle, ljudi ni ovde ni u dijaspori te pesme nisu mirisali.

A tek stranci, oni ni ne primećuju balkanske zemlje dok ne pošaljemo nešto što je žestoko iznad proseka.

Cvet sa istoka i Gnezdo Orlovo bi bolje prošle u tvt, iako mi je teško to priznati.

Back