Boxy
Ekspert
Tačno... Naročito balkanske balade by Dušan Bačić i Boris Subotić.Ne svake. Ali Mila je ispod proseka.
Tačno... Naročito balkanske balade by Dušan Bačić i Boris Subotić.Ne svake. Ali Mila je ispod proseka.
Harmeke i Mimi lagano u F, + za Mimi bi glasala i Dijaspora.Realno niko osim Haremki i eventualno Mimi nas ne bi uveo u finale. I to je upitno. Slabija esc godina, još slabiji pze.. Dogodine nešto da gori esc, nikakve balade, mitovi, predanja iz prošlog veka, dubokoumne pesme i slično.
Kartvelka i Crnogorka sigurno zadnje, Kengur 11.Drago mi je za Sissal i što je progurala Dansku posle, čini mi se, 6 godina u finale. Imala je fandom iza sebe i msm da se kvalifikovala kao 10. Mislim da nismo čak ni ono famozno 11. mesto, te nam je ovo verovatno najgori plasman ikada.
Zorjaši jedva dočekali!Gasi pze, dogodine Zorja interno!![]()
Super pesma, on sladak, ali je previse mumlao, a i nastup veze nema sa pesmom.Žao mi je i Češke, meni je ono bilo za prolaz, ali nema mesta jednostavno svi su bili bolji, sem možda Danske
Ne verujem da hoćeRealno i bolje sto smo ispali da nas konacno ostave na miru sa lane moje 2006 smorovima
Ima smisla jer je RTS sabotirao i masakrirao favorite. Uz nerealan i sulud sistem glasanja. Ovo i jeste njihova krivica.Dobro sad nema smisla da komentarisemo koga drugog smo trebali poslati. Kao da je neko hteo Princa
Jedina uteha ove večeriPravda za luk bleka je spora ali dostizna !!!
Ovo se nažalost odnosi i na Luku i Teyu. Obe pesme su se jedva provukle, ljudi ni ovde ni u dijaspori te pesme nisu mirisali.Jednostavno, neko ko nije u stanju da pobedi na tvt u sopstvenoj zemlji, nema čemu da se nada u tvt polufinalu na Evroviziji.