fi Finska 2025: Erika Vikman - Ich Komme

Ja i dalje od sve pesme čujem samo neku buku, a jako želim da se uključim na hajp povodom nje, samo ne znam kako.

Ja sam tek sad pročitao tekst pesme i nije mi jasno u kom univerzumu ljudi misle da ovo može da pobedi?! Krajnje degutantno…
Pa hoće li žiriji imati na papiru spreman prijevod svake pjesme? Ne znaju tekst, ali vide dobro isproduciran nastup sa catchy napjevom.

Nisam izdržao, a da ne pogledam sinoćni nastup. Iznova i iznova se oduševljavam koliko je ova žena harizmatična i koliko jede scenu. Što kaže Marko, kao da je u pitanju koncert neke svetske zvezde, a ne evrovizijski performans.

Standarno dobra ćićolinka, ne dopada mi se vajb oko pesme, ali je performer. Publika će ceniti i to dobro, žiri teško.

Više mi se svideo UMK nastup, domaća publika bila u većoj ekstazi nego ova polusmorena u Bazelu. Pokidaće tvt u finalu.

Dobar je nastup, mene pesma licno sad vec smorila nakon par meseci, ali vecina ljudi je tek veceras prvi put cula i ne sumnjam da ce osvojiti solidan broj glasova od publike u finalu. Pobeda ipak mislim da nije realna.

Ne znam dali mi je pesma top, trebace vise slusanja, ali nastup je stvarno bio kao da je neka svetska zvezda.

Pojela i nije ostavila mrvice. Harizma, energija i sve u celosti - svemirski! Razmišljam se da budem i #timErika u subotu 🥹

Ова жена је развалила синоћ, дошла, сажвакала и испљунула сву конкуренцију. Апсолутно би било заслужено да се бори за победу у суботу

Back