ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Mislim da Austrija realno ima najveće šanse da bude pobednik žirija, a i kod publike će sigurno visoko.
Francusku ne vidim kao pobednika ni u kojoj kombinaciji, makar na televotingu neće baš visoko, jer ona nije Slimane, a zna se da su oni tradicionalno najveće flopare. Koliko su samo puta u poslednjih desetak godina bili u vrhu po betting odds-u, pa na kraju flopnuli.

• Like
Reactions: Lux
Tesko da ESC kod nas ima hajp kakav imaju sportska takmicenja, ali naravno da se moze povecati odlicnim izborom odnosno pesmom za kojom bi ludela cela zemlja.

Fenomenalno otvaranje koje je inspiraciju imalo u zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu, Tomu Kruzu i odonošenju zastave u SAD.

Ludi Nemo. Nisam oduševljena objektivna kad je on u pitanju jer opravdava svako njegovo ludilo pa i šubaru uz balsku haljinu.

Komentatori morali da ćute tokom defilea zastava.

Baš mi se svidelo predstavljanje država.
I ja isto, samo čekam da se pojavi Srbija, mnogo nedostaje...

Je l ono među onim pesmama u mixu bila i ona od Beatshakersa - Ma cherie, ili samo tripujem?

Mislim da bi moglo biti ovako:

Publika:
1. Švedska ili Finska (nisam skroz ubedjen da će Švedska pobediti)
3. Estonija
4.Austrija
5.Albanija

Malta visoko zbog hajpa ali nemam ❤️taj krindž, jednostavno ni da stavim na ovu listu.

To bi bilo po meni realno da se desi, ALI tu i u tih 4 ce se umešati Izrael, razlog znamo ali i njena sestra po ,,simpatičnosti" Ukrajina. 🤢

Žiri:
1. Austrija
2. Francuska
3. Švedska
4. Finska(nadam se)
Trebala bi i Albanija sigurno ali nije Albanija baš toliko omiljena žiriju a ove godine bi proszo morali.

Najveći flop kod žirija Poljska, Malta i Estonija.

Fancuska ne, zbog konkurencije kod publike iako bi bila dobar pobednik u ovoj bljak konkurenciji.

Konačni pobednik uhhh...:
Švedska ili Austrija, eventualno Finska ako je žiri ne uništi skroz, drugi šanse, skoro pa nikakve.

Želja:
Pobeda Grčke ili Albanije, dve pesme koje od početka najviše volim ali to je teško.

Back