Ево несрећни народ Газе одједном добио храну због овога...јефтина пропаганда солидарности од које Палестинци немају ништа.
TAKO SE TO RADI!
Šta je rekla??Ja da sam direktor RTS u ponedeljak bi pala neka disciplinska mera... ovo je već preterivanje čak i za njene standarde, vrlo bezobrazno i nekulturno
Zaista je previše. Ok kontam na loženje onoga iz BBC-a ali ovo je baš ružno.Ja da sam direktor RTS u ponedeljak bi pala neka disciplinska mera... ovo je već preterivanje čak i za njene standarde, vrlo bezobrazno i nekulturno
Čestitala plesaču koji je podigao, jer ipak treba podići tih 12 kg samo kose.Šta je rekla??
Za Špansku pesmu: "Evo prošla je špica za meksičku seriju"Šta je rekla??
Aha, i na PZE su zamešali...Ne bi me čudilo da bude ista postava kao sa PzE iskreno.... nije kao da svi jure da sarađuju sa RTS-om u trenutnim okolnostima
I nazvala je pesmom iz uvodne spice telenovele, sto ne mislim da je tolika uvreda kao sto ona misli, jer su neke zaista fenomenalne.Čestitala plesaču koji je podigao, jer ipak treba podići tih 12 kg samo kose.Uvek se iznova zaprepastim njenim bezobrazlukom.
oni do 2040 bice u top 10-15..Bukvalno mi pozli od ove ukrajinske pesme.![]()