FSC 283. - Eurovision Week

7f3a4f85-20dd-40e2-b3c9-88b5d1754262.webp

Poštovani forumaši i forumašice dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Budući da je ova nedelja koja je pred nama zapravo Evrovizijska nedelja odlučio sam da tema bude posvećena baš Evroviziji.

Pravila su jednostavna. Šaljete izvođače iz 37 zemalja koje učestvuju na ovogodišnjoj evroviziji. S tim što postoje dve začkoljice. Ne smeju da se šalju izvođači koji su učestvovali više od 3 puta na FSCU i takođe svaka zemlja ima ograničenje na 3 izvođača. To znači da u momentu kada 3 izvođača iz Srbije budu poslata na ovaj FSC vi više nećete moći da šaljete izvođače iz Srbije. Taj primer dakle važi i za sve ostale zemlje. Moraćete da budete brzi i spretni tokom slanja prijave da vam ne bi zemlja bila zauzeta.

Što se tiče bendova i dueta oni jesu dozvoljeni ali ako šaljete duet oba izvođača moraju biti iz iste zemlje a što se bendova tiče dozvoliću miks i da neki deo benda ne bude iz iste zemlje.

I naravno ono standardno pravilo važi da pesme sa Nacionalnih Finala ili sa Evrovizije nisu dozvoljene.

Ako nešto nije jasno slobodno pitajte!

ROK ZA PRIJAVU PESAMA: 12.05.2025 u 13:30 do 18.05.2025 u 22:00.

Spisak zemlja učesnica ovogodišnje Evrovizije

-- SPISAK PESAMA --

Attachments

Last edited:
Prošlo mi 6/10, a opet sam nešto relativno nezadovoljan rezultatima...

Mučena RORI ispada drugi put, ovu pesmu sam hteo kod Pokahontasa ove godine da šaljem ali je bila zauzeta, posle je nisam ni na spisak stavio, tako da bravo rintintin 👏
ISTO sam pokušao ovu da prijavim kod Pokyja na CdN izdanju lol, i reče mi tad da sam zakasnio 15-ak minuta nakon što ju je neko prijavio s drugom pesmom, od tad se ne bih smirio da je kad-tad nisam uglavio, prosto mi se baš sviđa, ma forum kako hoće ali Rori u našim srcima 😁

Ispala mi 12ica, pobogu!!! I mislio sam da će Rori biti u konkurenciji za pobedu, kad ono, fsc život priča neočekivane priče.
E sad imam teoriju da je garant i masa tako mislila pa nisu glasali i Rori ispade 😒

Konacno finalce 🤗 I to se desi u momentu kada sam jedva uspeo da preslusam pesme i posaljem glasove, taman pomislim da je vreme mozda malo da odmorim od FSC-a desi se finale i onda mi zao 🤷🏻

Ja sam glasao. Rok za glasanje u finalu je do 29.05.2025 u 10:00 i finale će biti oko 11:00.

Prvi post i plejliste ću srediti uveče.

Ako nisam bio jasan dovoljno, vi možete odmah glasati.

Last edited:
Ispale mi 12 i 10. Ovo mi se neretko desava.
U soku sam sto je ispao Achile baladetina i Ste- kakva je ovo pesmetina, dosla predposlednja.
Obe Ukrajinke, lorien & alice- milina od pesme, vrlo interesantni porto morto i Rosenfeld- ovo mi je tako soft a sexy; i da Irie fm zasluzili da prodju, kakav je to spot a tek groove u njegovim pokretima (lozim se).

Zacudjena sto sam prosla sa obzirom na komentare. Opet gomila genericnih soft pesama da ugode. Istina da o ukusima ne vredi raspravljati ali ipak reci cu: ne znam koliko volite pesme sto ste poslali ili ciljate sigurice. I molim Vas, preslusajte makar 3 x pesme pre davanja suda.

Vrh prezentacija, ukljucujuci podelu na dva polufinala.

Last edited:
Iju, prošli u finale, ko bi reko, očekivali smo patos

mira-skoric-turbofolk.gif

Nisam toliko bio aktivan u temi, ali bravo Destry na dosadašnjoj organizaciji, baneri i komentari vrh 😆👏

Aj sto sam ispao, ali sto niko ne zali po komentarima za moju pesmu...

Generika je bila super u prvom polufinalu, ne moramo svi biti posebni i jako loudi podroumari.

Uzrujan sam jer su i iz suprotnog polufinala ispale pesme kojima sam jedva čekao da dam poene, kad ono cvrc. Nije nam sve potaman, šta da rademo.

Ispali su mi 12 Arsenic, 3 Leo i 2 Djole, ne znam zasto mi se cinilo kroz rezultate da su mi puno vise poena ispali.

Back