Last edited:
Djeluje mi da bi Miki pobijedio da je zeleni normalno glasao umjesto da troluje zbog svog ispadanja, prvo mi bilo čudno kako meni sad 6, a bio mu crven na semaforu, pa sam pogledao ostatak i ono su definitivno trol glasovi, potpuno obrnuti od njegovih pf glasova, a možda su oni pf glasovi bili trol glasovi, a ovi sad normalni, tko će ga više znat
Nadajmo se da su trol glasovi bili u pf lol, mada mi recimo Pokijeva pjesma baš po ukusu zelenog
Da, sad to i ja vidim ali šta znam, ja mu ne mogu zabraniti da glasa po svom nahođenju. Menjaju se utisci o pesmama tokom preslušavanja mada razumem svakako na šta ciljaš, posebno što znamo o kakvom se forumašu zezatoru radi. Mislim, sad mi malo ovo baca senku, ali...

Glasovi su u skladu sa pravilima i pobednik je legitiman, e sad druga je priča da li je pošteno tako napamet glasati ili nijeZato sad ne znam ni šta da radim. Ne mogu ni objaviti organizatora jer ovo direktno utiče na pobednika, to jest status direktnog finaliste, u najmanju ruku, eventualno čak i prihvatanja/odbijanja organizacije, pošto bi i Miki imao pravo da se pita oko toga.![]()
Pa nemaš ti tu šta sad radit, jer je sve regularno, i glasovi i pobjednikZato sad ne znam ni šta da radim. Ne mogu ni objaviti organizatora jer ovo direktno utiče na pobednika, to jest status direktnog finaliste, u najmanju ruku, eventualno čak i prihvatanja/odbijanja organizacije, pošto bi i Miki imao pravo da se pita oko toga.![]()
Saglasan!Predlažem da u čast zatvaranja jedne super organizacije odigrano po koju Scribbl partiju!![]()