287. FSC | Noć muzeja

Hvala svima još jednom koji ste glasali za ROYU i Dawn/Day. Ja se drogiram ovom pesmom već mesec dana, i jako mi je drago da su i komentari mahom bili pozitivni.
Pesmu sam pronašao u drugom aranžmanu tražeći pesme za prošlo izdanje, i taman kad sam hteo da je pošaljem skontam da postoji drugi klip na YT koji je imao preko 500k pregleda i ode sve u pm. Bejah tužan ali mi je super legao zadatak na ovoj temi i iskoristio sam priliku da ovu prelepost od pesme podelim sa vama ❤️
Izdvojiću "top" glasače a to su @Ramonda @rintintin @Anhel i @Majsta94 ali i sedmice @Paučica @Dežurni @GavranESC ali i u pf @Replay @Nije sve tako sivo ali veliko hvala i svima ostalima na poenima na ovom jakom izdanju ❤️:love:❤️ Ako ste osetili makar malo onoga što sam i ja, biću srećan 🎇🎶

Evo, kome se svidela ova verzija, može poslušati i drugu, koja je isto ispunjavala uslove za učešće, ali su mi ljudi u spotu presudili da ipak bude verzija koja je na kraju i poslata

I još jednom čestitke organizatorici ovoga izdanja, @Paučica , izdominirala si i ti i tvoja pesma ❤️

Svaka čast, Ivana! :D Odlična pobednička pesma (posle prenapete borbe) i pobeda posle dužeg vremena što mi je drago!!! 👏 🙏

Paučice, predivno je bilo sve. :love: Puno kreativnosti, originalnosti i truda, kao i uvek kod tebe. Oduševljen sam svim priredbama i svim pratećim sadržajima! :giggle:

Poky, bezobrazniče! :LOL:
Svaka ti čast na pokaznom ukusu i trećom uzastopnom dvanaesticom od mene, što u polufinalu, što u finalu! :cool:💪

Djeluje mi da bi Miki pobijedio da je zeleni normalno glasao umjesto da troluje zbog svog ispadanja, prvo mi bilo čudno kako meni sad 6, a bio mu crven na semaforu, pa sam pogledao ostatak i ono su definitivno trol glasovi, potpuno obrnuti od njegovih pf glasova, a možda su oni pf glasovi bili trol glasovi, a ovi sad normalni, tko će ga više znat 😆

Nadajmo se da su trol glasovi bili u pf lol, mada mi recimo Pokijeva pjesma baš po ukusu zelenog

Ivana čestitke, pjesma je dobra, od mene 2 boda, bilo bi definitivno više na nekom slabijem izdanju 🙏

Paučice sjajno izdanje i organizacija! 🫶

Čestitke Ivana 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Paučici svaka čast na svemu

Meni izdanje nije leglo baš (po pjesmama) ali organizacija sjajna

Djeluje mi da bi Miki pobijedio da je zeleni normalno glasao umjesto da troluje zbog svog ispadanja, prvo mi bilo čudno kako meni sad 6, a bio mu crven na semaforu, pa sam pogledao ostatak i ono su definitivno trol glasovi, potpuno obrnuti od njegovih pf glasova, a možda su oni pf glasovi bili trol glasovi, a ovi sad normalni, tko će ga više znat 😆

Nadajmo se da su trol glasovi bili u pf lol, mada mi recimo Pokijeva pjesma baš po ukusu zelenog

Da, sad to i ja vidim ali šta znam, ja mu ne mogu zabraniti da glasa po svom nahođenju. Menjaju se utisci o pesmama tokom preslušavanja mada razumem svakako na šta ciljaš, posebno što znamo o kakvom se forumašu zezatoru radi. Mislim, sad mi malo ovo baca senku, ali...

EDIT: Najbolje da on sam napiše, pa ću videti da li da se konsultujem sa Milošima, ali ovo mu onda ne bi bilo baš lepo uzvraćanje na to što smo mu omogućili da ponovo učestvuje. :/

Last edited:
Ja verujem da nije trebalo da se ne bi desilo. Plus Ivaninih 12 Mikiju. Dakle sudbina je tako htela.

Da, sad to i ja vidim ali šta znam, ja mu ne mogu zabraniti da glasa po svom nahođenju. Menjaju se utisci o pesmama tokom preslušavanja mada razumem svakako na šta ciljaš, posebno što znamo o kakvom se forumašu zezatoru radi. Mislim, sad mi malo ovo baca senku, ali...

Pa razumio bi ja da je on sad glasao zadnji dan u finalu, i kao u ta 3 dana mu se totalno promijenilo mišljenje o pjesmama za 180 stupnjeva, ali glasao je isto veče nakon pf priredbe tako da teška priča je to, meni je tu sve jasno, mada glasovi su regularni, nije prekršeno nijedno pravilo, samo mi bezveze malo jer mi niđe veze, pa svi smo ispadali sa (po našem mišljenju) super pjesmama i šta sad, kužim razočaranje i sve, ali ono sjebeš onda druge tako...

Zato sad ne znam ni šta da radim. Ne mogu ni objaviti organizatora jer ovo direktno utiče na pobednika, to jest status direktnog finaliste, u najmanju ruku, eventualno čak i prihvatanja/odbijanja organizacije, pošto bi i Miki imao pravo da se pita oko toga. :)

Čestitke @Ivana na pobedi i @Paučica na odličnoj organizaciji

Hvala svima na poenima za avangardne umetnike Desingericu i Zeru. Nije mi se svideo moj zadatak, a pošto sam bio DF bilo je savršeno vreme da istrolujem, među opcijama su bile i numere Zera - Majmun i Galena - My Birthday, ali sam se na kraju ipak odlučio za CCUTI jer pesma zapravo vozi.

Hejterima bih samo jedno poručio
1000095231.gif

Zato sad ne znam ni šta da radim. Ne mogu ni objaviti organizatora jer ovo direktno utiče na pobednika, to jest status direktnog finaliste, u najmanju ruku, eventualno čak i prihvatanja/odbijanja organizacije, pošto bi i Miki imao pravo da se pita oko toga. :)
Glasovi su u skladu sa pravilima i pobednik je legitiman, e sad druga je priča da li je pošteno tako napamet glasati ili nije

Pa nemaš ti tu šta sad radit, jer je sve regularno, i glasovi i pobjednik

Samo bi zelenom trebalo objasnit da ako želi igrat, da ne pizdi xD

Jer desit će se da će netko bit oštećen i onda jbg

Ivana pobedila i pocela kisa da pada. Cestitam. ☺️ U polufinalu 4p, a u finalu 11. mesto. Zahvaljujuci Sofi Tukker koja je bas napredovala kod mene i dogurala u TOP 10 a bili su tako daleko. To je ta pesma koja je kod mene najvise napredovala.

Jos jedan Bottom 5 za mene u finalu. Moze li neka LU za taj segment. Bio bih vodeci. 😅
Hvala za poene, pogotovo za ove TOP poene. Ima vas. 🥰 A ono sto mi je posebno drago sto sam svoje TOP poene podelio sa njima.

Stefix 12p (od mene 12p) 🥰
GavranESC 12p (8p)
Leo Cezar 12p (velikih 7p)
Liberta 12p (3p) ovde je veca razlika

A tu su i razmena niskih poena
Bebi 1p (2p)
Miki 1p (1p)

Paucice, organizacija je bila odlicna, kao iz najboljeg muzeja. Nemam zamerku. Bravo. :love:

Back