290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Naravno da će Gildy da dobije kad spava sa Atlasom kao mala pa je sanjala zemljopis! 😍

E od Afrike sam i ja slao Die Antwoord, a slao sam i ovu kapućino gospođu i mislim da je bila drugo mesto ovo govorim napamet.

a svoje kartice može da unovči na više načina (2 puta po tri pešadije = 2 x 4 = 8), plus tri topa (6) ili još bolje tri različita simbola (10), što daje dodatnih 18 pojačanja, odnosno 30 poena ukupno (teoretski)!
282fe1d7e40e216c723740b0af255952.gif

Sećam se da je bila afrička tema i onda odmah potom FSC World Cup, pa su neki mučenici opet izvukli Afriku u zadatku lol

I naravno pamtim Endreginu izjavu da je većina za Brendana 🫴
+
Evilova pesma Yaallah mi je verovatno u top 10 svih FSC pesama

I ja sam izvukao ponovo Afriku tada kod Tetsujiina, ali mi nije žao jer sam iskoristio priliku da pošaljem još jednu od opcija na koju sam naišao tokom pretrage sa prethodnog izdanja i koja mi je još uvek veoma draga.

Hvala Milane! Nedostaješ FSC-u! Šteta je što te nema...

Ja sam za libertinu afričku temu našao ovu pesmetinu i osvojila je 5. mesto 🤩
Sećam se da je i Destry pokušao da je prijavi.

Tada mi je to bio šok da su mi 3 ili 4 puta za redom pesme bile odbijene zbog toga što ih je neko poslao. Svaki FSC ista priča :D A nisam znao da je Lloyiso nešto previše poznat :D

Moji predstavnici iz Azije:
199. FSC 16. PF

206. FSC 14. PF

229. FSC 10. F

244. FSC 19. F

265. FSC 13. F

273. FSC 14. PF

U sustini nije lose. Imam jedan upis na LU.

Afrika:

213. FSC 15. PF

224. FSC 14. F

251. FSC 18. PF

Jel rečeno koji je italijanski modni dizajner kreirao za Puccinijevu operu?

Rešili smo sva pitanja u kvizu sinoć! :)

Imamo još dosta vas koji treba da ispunite svoju Riziko misiju.
Dobili ste zadatak, ali do nedelje čekamo njegov završetak. :giggle:

Do sada je ukupno šestoro vas tražilo zamenu zadataka i dobar deo je već poslao svoju prijavu. (y)
Za zamenu imate vremena do subote ujutru (ukoliko je želite), samo imajte u vidu da u zadatke za zamenu ulaze ne samo oni zadaci koji nisu birani do sada već i oni koje je neko odbacio i zamenio za drugi, što opet ne mora da znači ništa loše jer je percepcija težine zadataka individualna - svakome različite stvari odgovaraju. :)

Srećno svima koji još uvek traže pesmu za FSC, a ako je bilo šta potrebno, tu sam!

Ne može. To je regulisano. Jedini skroz isti zadaci su iz treće grupe (uništenje armija), ali je pravilo ako neko ponovo izvuče isti, da se prelazi na sledeći po redu:

3) Džoker zadaci će biti isključeni iz zamenskih zadataka, što znači ukoliko je novi broj koji zatražite baš džoker, prelazi se na prvi sledeći broj koji nije džoker. Takođe, ukoliko menjate zadatak koji je uništenje neke armije (iz treće grupe), biće isključeni identični zadaci (ista boja), pošto su takvi zadaci u po tri primerka, kako sama zamena u toj situaciji ne bi bila besmislena.

Međutim, može da se desi da izvuče opet isti kontinent ili evropsku regiju, samo u kombinaciji sa drugim kontinentom (teritorijom). Na primer, menjao je zadatak osvajanje Južne Evrope i Azije, a onda dobije Južnu Evropu i Afriku.
Sa drugom grupom (24 države) može da se desi da opet dobije samo neke iste države, ali je maksimalni mogući broj poklapanja zemalja između bilo kojih zadataka četiri (i to sa različitih kontinenata), ali najveći broj kombinacija takvih zadataka međusobno nema nikakvo poklapanje država.

Last edited:
Ne sećam se da li sam slao još nekog iz Afrike osim Maroka - Jamila - Bint Hadidiya i ušla je u top 12 🩷

Što se tiče Afrike tiče, na prvu mi padaju samo 2 predstavnika koje sam slao, mada možda ih je bilo još.

Back