289. FSC - Almost the best

Ja sam od 7 mogucih izabrao najgoru, kao i inače. E sad, da imamo srboviziju imali bi nacionalne izbore pa bi mi drugi izabrali najgoru. 🤌🤌

Nikad neću zaboravit kad nam je Bebika zabranio pobjedu lude Karle i Ace Lukasa i diskvalificirao nas u pola finalu te protjero srboviziju iz Sl. Broda. :(

Tad su nam delegacije bile u otvorenom ratu, a imali smo moć u rukama i prljavo iskoristili. Na greškama se uči, na anđelima da praštaju.

Upravo tako. To je bilo kad je Bebi bio u svojoj diktatorskoj eri.

Ok hvala, svakako prihvatam odluku sefice kako god bude 🙏 Jeste bilo nepredvidjeno ali prihvatam odgovornost za propust

Svima ponekad iskrsne nešto nepredviđeno, tako da ne znam šta bi oni pre morali reći. Koliko znam, dosad se, bez pogovora opraštalo jedino u situaciji smrtnog slučaja u porodici. Ja se ne sećam tih "specifičnih situacija" koje forumaši pominju. I svakako, upoznaj se sa pravilima.

Svima ponekad iskrsne nešto nepredviđeno, tako da ne znam šta bi oni pre morali reći. Koliko znam, dosad se, bez pogovora opraštalo jedino u situaciji smrtnog slučaja u porodici. Ja se ne sećam tih "specifičnih situacija" koje forumaši pominju. I svakako, upoznaj se sa pravilima.
Meni se bilo oprostilo prosle godine kada sam bio bolestan i padao u nesvest, ali sam javio mnogo ranije organizatoru, pre glasanja pf-a da me ne ceka. Bio sam spreman za DSQ, ali pretpostavljam da ste shvatili koliko je ozbiljno kada nisam mogao glasati. Drugi put je bila ista situacija, ali bi dva puta bilo puno da se oprosti. U svakom slucaju, prihvatio sam obe odluke.
A svakako mi je zao kada neko bude suspendovan, pa cak i zeleni koji je bio na duge staze iako se muzicki (ne)volimo. Jedna pesma manje.

Skontao sam da ce mi ovo biti najtezi zadatak, jer manje vise svi drugoplasirani sa evrovizije su bili pobednici svojih NF ili raznoraznih takmicenja. Pa i oni iz proslog veka. A sobzirom da koristim telefon, uskraceno mi je dosta toga. Ne mogu da otvorim exel tabelu pa da pronadjem sa FSC-a dostupne drugiplasirane. A sa druge strane, ne snalazim se po ostalim sajtovima. Ovaj put saljem bukvalno sta prvo naidjem dostupno.

Biće ovde dosta domaćica vidim ja 😂 Što sa ovog spiska, što sa naših raznih muzičkih takmičenja i festivala 😁

Skontao sam da ce mi ovo biti najtezi zadatak, jer manje vise svi drugoplasirani sa evrovizije su bili pobednici svojih NF ili raznoraznih takmicenja.
A ovo što Tinte kaže, ja sam razumeo da mogu drugoplasirani sa ESC-a bez obzira što su pobednici NF-a, ali samo da nisu pobednici same Evrovizije ili da nisu pobedili na nekom od FSC-a... Možda sam ja pogrešno shvatio, ne znam...

Pola tih sa spiska ne može jer su imali i prva mesta.
Da, zabranjeni su FSC pobednici ali sam filtrirao samo na osnovu drugog mesta. Ne mogu da mu takvu listu napravim, to neka naknadno proveri da li je neko koga će odabrati i pobednik.

Tako je. Može bilo koje takmičenje.
Pobednici u duetu sa drugoplasiranima ne mogu.
Uz standardne FSC zabrane samo su zabranjeni pobednici FSC i ESC.

Back