ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Očajan logo, slažem se. Umesto da se korenite promene prave tamo gde najviše škripi, oni zamazuju oči i prave se ludi. Stari logo je bio jedna od retkih stvari koje nije trebalo menjati uopšte.

U svakom slučaju, ESC (i dalje) sve manje liči na takmičenje koje sam toliko zavoleo pre više od dve decenije sada i, nažalost, nema naznaka da će se to promeniti.

Ja smatram da je stari logo bio toliko dobar da je postao prepoznatljivi brend Evrovizije i da je trebao ostati trajan. Mislim to jeste manje bitna stvar, ali svakako mislim da logo nisu trebali dirati. Eventualno možda da su ga blago promijenili kao prije 10 godina, ali ne ovolika promjena. Doslovno svake godine nešto dodavaju i mijenjaju, samo se pitam hoće li se nekad smiriti više. 😂🙏🏻

Evropska mezimica Ukrajina potvrdila ucesce.

Fuj fuj fuj.
Meni je presmiješno kako su neki mislili da će Ukrajina ispasti, a oni hladno pobijedili u polufinalu pored jedne favorizovane Švedske, nevjerovatno. Ja ne znam da li je to samo ukrajinska dijaspora ili ih jednostavno narod i dalje masovno oplakuje, jer vidim u Albaniji 10 bodova dobili npr.

Znači vjerovatno gledamo još jedno izdanje drame Montesonga 😆 Meni su neironično pjesme sa Montesonga bile bolje nego one na PZE-u 25...

Bilo bi fora da izaberu pjesmu revamp i da ide revamp revamp recoil pokupim te na benzinska oil

Inače Boban Rajović je rekao kako će imati koncert u Beogradu najvjerovatnije u februaru i kako se nada da će izbaciti novi album do kraja godine, a i ima koncert u Sloveniji u oktobru, tako da se vjerovatno neće ovaj put ni prijaviti na Montesong ako ga bude, mada kod njega se ništa ne zna hahah

U svakom slučaju, ja bih volio da ode neko poznat jer drugačije teško da oni mogu da se istaknu, a nemaju para pa da npr. nekog kao Kejt pošalju sa pjesmom kojoj treba jak nastup i onda na Eurosongu bude fijasko. Ja bih volio i Kejt i Nina Petković da odu, ali bojim se sličnog plasmana kao za Ninu Žižić.

Last edited:
Back