ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Pa iskreno ne bih se složio. Evangelia > Athena
Ja gledam na njihove nastupe prošle godine, po meni je Athena djelovala dosta sigurnije i imala je bolju koreografiju i kostim, a npr. independent je i nema podršku produkcijske kuće kao Evangelia.

Iskreno ne osjećam buzz i euforiju povodom nove sezone. Mnogo pitanja stoji otvoreno i na koja nećemo imati odgovor u narednih par mjeseci. Generalno nisam bio fan ove decenije što se Eurosonga tiče do sada i nadam se da će 2026. biti što više drugačija od prethodnih godina. Smatram da smo imali niz slabih evrovizijskih pobjednika kojih sumnjam da će se u budućnosti dosta ljudi sjećati.

Na više frontova je sve otišlo u nekom krivom pravcu, što je i u skladu sa situacijom generalno u Evropi i svijetu. 🤢 Politika nikad više nije uticala na ovo takmičenje, a sve se svelo na viralnost. Mislim da je ova nestabilnost na duže staze i da se još dugo nećemo vratiti u neka mirnija vremena, što bi se odrazilo i na Eurosong.

Sve se meni cini da cemo opet imati 37 zemalja. Mooooozda se Rumunija vrati, dok Slovenija preti povlacenjem...

Ovo je chat gpt opis. Znam mu rukopis.
Sa sve ovim emojijima 🎤

• Haha
Reactions: FFM
Back