jaooooo viskaaaaaaas prelepa pesma, 12p sve najlepše i drago nam je da ide prošlom organizatoru koji nas je lepo ugostio
Hvala svima za poene za italijansku fuficu Tomikešicu sa aliekspresa (samo mnogo harizmatičniju i manje pacovsku verziju). Ušli na LU posle 11 izdanja suše, život je lijep. U zadnje vrijeme smo bili dosta konceptualni, možda malo slati zabavne, neozbiljne pesme za promenu s obzirom da je još uvek letnja šema i da nas nije udarila zimska depra. Hvala pogotovu draci, Luxu i Stormu na 12ticama još jednom
Bravo i Sivi na organizaciji, lepo smo ugošćeni i prijao nam je boravak
Čestitke Whisky, nije mi pesma zaživela al sve zasluge!
Sivi čestitam na uzbudljivom Fsc-u, baš je bilo dobro!
Hvala svim glasačima za Eltona, nisam ovo ovo očekivao jer sam mislio da neće biti nešto primećen kad sam slao pesmu al eto prevario sam se!
Inače sam tu pesmu prvo kod Lea prijavio na Fsc pa sam menjao jer su se i pravila menjala u hodu pa sam poslao tad Kajli.
Čestitke Viskiju i Sivom na pobedi i organizaciji i hvala svima kojima se dopala Marinica
Malo je falilo da je pošaljem na muzej izdanju kada sam slao Sevdalidžu, ali očito je ovo bio pravi momenat.
Čestitke viskiju a i Sivom!
Žao mi što sam ispao ali nisam imao vremena da odreagujem jer me je košarka taj dan ubila u pojam i i dalje se oporavljam od toga
Bravo za Whiskija i Camillu. 3 boda od mene a moglo je i više ali stvarno su mi sve pesme iz mog top 10 vrh!
Top 4 pesme sve dobile bodove od mene. Zadovoljan sam vrhom a i top 10 za Zorju je odličan rezultat. Ispunio sam sebi želju da je jednom i ja pošaljem.
Bravo i za Sivog i za organizaciju. Odlično odrađen posao!
Hvala Vam ljudi na lepom druženju!
Meni su pesme bile odlične i žao mi je što nisam imao više poena da ih podelim.
Sada i verovatno nikada više sve pesme iz TOP4 od mene dobijaju poene.
11. mesto boli, nekako bolje biti petnesti, a ne ovako blizu, a daleko..
Još jednom čestitke Whisky! Predpostavljam da ne možeš da ponovo tako brzo organizuješ.
Da li možda nastavljamo partiju Rizika?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.