Ma obožavam ove spontane FSC sledove, nekako sve uvek ima smisla i dogodi se baš kad treba!whisky je preuzeo organizaciju od Filhyja
Sivi je pobedio kod whiskyja
whisky zatim pobeđuje kod Sivog
Filhy preuzima organizaciju
prošle godine 270. Dežurni dobije, 271. Pauky dobije, pa 272. Dežurni dobije kod Pauky i 273. Pauky dobije kod Dežurnog. A direktno pre i posle toga (268., 269., 274 i 275.) dve pobede za redom od strane istog forumaša (Milos-S i ja).
Neke više sile su u pitanjuwhisky je preuzeo organizaciju od Filhyja
Sivi je pobedio kod whiskyja
whisky zatim pobeđuje kod Sivog
Filhy preuzima organizaciju
Ako ovo nije najava novog Hurricane sastava ja ne znam šta je
Koliko je neobično kada ti se dva puta u razmaku od mesec dana dodeli organizacija istog FSC-a.Što se novog izdanja tiče, kažu da ne treba ostavljati na pola ono što je već započeto.
Organizator 290. FSC-a je Filhy.
![]()
Gledao sam i prosao bi. Bio bi 10. sa 59, dok bi milica bila 11. sa 58.Koliko je neobično kada ti se dva puta u razmaku od mesec dana dodeli organizacija istog FSC-a.
Nikako da mi legnu pobedničke pesme već duži period, ali mi je drago da je pobedio Whisky! Bravooo!
Bebijeva pesma kao favorit mi u finalu je treća makar, što je super, ali je Ćinkve sa (Bebijevim) Bilijem mogao dosta bolje od 14. pozicije. Pozdravljam ipak top 10 za Drakarisovu i Stefanovu pesmu, te finalni rezultati nisu tako loši kako umeju da budu.
Hvala Vaksu, Etici i Drakarisu na top (3) bodovima i ostalima na nižima za Modu. Možda bih sa Tinteom u polufinalu bio finalista?
Ovu dragu pesmu sam baš davno slao na jedan strani on-line kontest koji već godinama ne postoji.
Sivi, čestitke na lepoj ideji FSC-a i realizaciji iste! Bilo je stvarno zanimljivo.
Mislim da sam sve pogodio.Za moj predlog ocekujem finale, na osnovu lepih komentara. Realno je da se nadje i u TOP 10.
Mislim da Marina ima sanse da zavrsi u TOP 5 i ona mi se istice kao pobednica. A sto se tice domacih, nesto ne verujem da ce neko biti u TOP 5. Ako bi bar dve bile u TOP 10, bice odlicno. Inace, sve su dame. Sem Grse.
Mislim da ce Elton Djon u finale. Raye me je razocarala. Pesma mi je bezvezna. Greg & Morissette uz gledanje spota odlicni. Spot bas podize pesmu.
Inace, voleo bih da mi sve 10-ke prodju u finale, ali bice standardno manje od pola.