290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Biće bolje!

Ja u finalu, nastavljam niz i shemu prolazaka

Prošle su mi i najbolje pjesme iz pf tako da super a Filhy nemam riječi stvarno, svaka čast na svemu

Ooo je l' moguće da je Republika Rintintinija dočekala finale! 🙌
I to posle dužeg vremena da doživim, pa još nakon mlaka pegla semafora.
Kao neko sa cca 2/3 ispadanja od ukupnih učestvovanja, takođe poručujem svežim ponavljajućim nekvalifikantima da ne odustaju 🌻
Sad me garant čeka potop u finalu ali nema veze, u finalu se pliće tone!

Rezultati 50-50, ispalo par odličnih

Bravo Marko za An-Marlen, zeleni za Pikoka, Pauky za Elsu i Elmar, Detektivka za Kermo Murela (!!!), Anhel za japance, kričr za Maru Sattei, Ramonda za Nathy Peluso i Killy za australijskog dedu. 🙏

Prošlo, međutim, par neočekivanih iz drugog pf za šta nam je neizmerno drago. Nadamo se da su prošli meritokratski, a ne da su viski i Filhy (pobednik i org) poslali dobre pesme pošto me to uopšte ne bi čudilo. 😂 Voleo bih da su neki manje originalni predlozi u prvom bili zamenjeni u finalu nekim "originalnijima" (po našim kriterijumima originalnosti kakvi god oni bili), ali šta je tu je. :coffee:

Mi prošli, relativno očekivano, pa ćemo vidimo šta dalje.

Meni ne ide u glavu kako je Hardkiss ovako nisko završio, tj ja sam dala 12 za njih a to im je polovina bodova od 24. Horor. 😵‍💫

Joj smešno mi kad se setim kako me je obuzela nervoza kada je Filhy odložio FSC, a Sivi najavio izdanje sa drugoplasiranima da će neko da mi prijavi već poslatu Rigobertu lol pa još sa tom pesmom

Delulu na max
+
Sure Jan
+
Girl, bye

😌🆗😭

Fsc početnici da se ne stresiraju oko rezultata, jedan sam od onih koji je lizao patos svako malo u staroj eri foruma pre Hrista, ali posle Hrista i njegove kafe evo ušli smo 11. put u finale. Filhijeva statistika koju je kačio to i dokazuje.

Filhy prelepo je sve ovo osmišljeno, do najsitnijeg detalja, sitan vez vezeš! 😍 jedva čekam finale da bude još uzbudljivije!

Hvala vam na ogromnom strpljenju! 🤗🤗🤗
Žao mi je što sam ovoliko preterao u startu sa komplikacijama, pa hajde da izguram do kraja u onome što sam još u avgustu planirao i što je priredba toliko dugo trajala... :(

Žao mi je, naravno, što je toliko lepih pesama ispalo. :(

Ali pošto je avion najjača kartica u Riziku, evo onih koji su se vinuli u nebesa na ovom izdanju sa svojim letilicama i boriće se za pobedu, tako da su zaslužili čestitke! :D

👏 👏 👏

Uskoro spisak pesama, raspored, moje glasanje, itd. :)

Iako po duzini moze da parira Sanremu, ipak je ovo vise zanimljivije. Cestitke Filhy. 👏

Jos jedno finale za mene. Pa lepo. Ispalo mi nekoliko 10-ki (uobicajeno), ali uprkos tome, mogu sastaviti dosta dobar TOP 10.
Drugo, bolje, pf-e ste mi iskasapili, dok ste mi u 1. pf-u ok ispostovali.

Back