290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Konačno pobednik debitant. Svaka čast Česariji, naših 6 poena i pesma sa spiska (iako je vrv ne bi slali) 🤝🤝🤝

Filha - sve najbolje. Izdanje za pamćenje.

Hvala na tri 12tice za njemce, dva izdanja za redom po 3 to nas raduje da ima ljudi koji vole.

Čestitke svima a posebno pobedniku i organizatoru!

Filhy sve si odradio i više nego maestralno.

Guma zasluženo pobedila! Bilo je zapisano od starta!

Pobednik je....

LEO CEZAR !!!

Čestitke Leo i Čarodajka!!! 🏆
Čestitke Leo ali bilo bi mi draže da je Milan pobedio, ne sećam se njegove pobede, možda je nikada nije ni imao :/ @Filhy sve perfektno do detalja kao i uvek, bravo što si izgurao do kraja!

Čestitamo pobedniku, super pesma! Možemo u Ćezariju!
Filhy čestitke i tebi, fenomenalis!
11. mesto super ali moglo je makar 10. za poen, al nema veze svakako sam iznenađen dobrim rezultatom, hvala!!!

Bravo doktore Leooo, preduhitrili ste pola foruma sa slanjem pesme i isplatilo se! 🎉🎉🎉

Filhi, veliki naklon do poda za sve što si uradio i postigao! 👏👏
117 strana and still counting, bravo bre za ovu hajpčinu! 🔥

Hvala Filhy za temu, sve je bilo odlično, od uslova, organizacije, prezentacije, igara,.. 😍
Sad još samo ti da se potpuno oporaviš 🫡
Odličan pobednik i fenomenalna pesma, bravo Leo 👏🤩

Zasluženoooo! Čestitke @Leo Cezar, biće bolje drugi put. 😢

Bravo, Filho, ovo je trebalo pripremiti i izgurati. Big shoes to fill ko god bude sledeći organizator. 💞

Cestitke svima na strpljenju i izdrzljivosti! 🤗
Cestitke organizatoru i pobedniku!

Čestitke Leo i hvala na 12 ali nije mi Stefanija bila za pobedu 😇

Filhy hvala za organizaciju i svaka čast na trudu ali kao neko ko Riziko smatra najdosadnijom opcijom za društvenu igru nisam baš bio oduševljen sveukupno 😂 Ništa lično! Sramota da je tvoj predlog tako loše prošao.

Za mene su Milan i Tinte moralni pobednici!!!

Što se tiče mog predloga, zaista sam u šoku da je ovako nešto uspelo da se ugura u finale, nisam očekivao, a pogotovo ne toliko top ocena i top 10 rezultat na kraju. Hvala svima koji su rejvovali 🥰

Back