290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Završavamo i sa pratećom igrom koja je bila na snazi još od prvog kviza znanja početkom avgusta (kada je izdominirao Marko), pa sve do kraja i pogađanja finalnih rezultata. :) Ona je u suštini odraz vašeg angažovanja na svim tim dodatnim aktivnostima, a ukupno je vas 25-oro osvojilo makar jednu Riziko karticu, što je više od polovine učesnika FSC-a! :D
Hvala vam na učešću svima! 😊😊😊

Pošto je rok već produžen, ko je razmenio kartice, razmenio je (uneo sam u tabelu i pojačanja za @Aleksa49 i@Lux), pa je red da se proglase najbolji.

ybLI8a4.png

👏 👏 👏

U prilogu je detaljna KONAČNA Excel tabela, a poredak je sledeći:

1. Paučica 156
2. creature 49
3. Ramonda 38
4. Tinte 37
5. Marko 36
6. Ro97 31
7. Pokahontas 29
8. Anhel 22
9. Aleksa49 19
10. GavranESC 17
11. Destry94 16
11. Lux 16
13. Dežurni 14
14. Doctor Who 4
15. Vax'ildan 3
15. dodo 3
15. Detektivka 3
15. zeleni 3
19. Bebi 2
19. TheCode_123 2
19. Leo Cezar 2
19. whisky 2
23. Nije sve tako sivo 1
23. dracarys 1
23. MilanB 1

Ostaje još da nam se obrati Ivana kada joj vreme bude dozvolilo i da postavi screenshot-ove mojih prijava i glasanja, kao i da zatraži to isto od mene za vaše, verovatno i LU, pa da se konačno i ja odjavim sa ove teme! :D:D:D

Inace, ovo je verzija na engleskom koja se meni malcice vise dopada i koja mi je bila prva opcija. Mozda se Aleksi49 sad dopadne. 😅

Nikako engleski uz ovako teatralnu interpretaciju koja je prosto stvorena za portugalski jezik! :D
Da si poslao ovu verziju, siguran sam da ne bi ostvario top 5 rezultat, a i top 10 mislim da bi bio upitan (ispravno si postupio). (y) ;)

Attachments

Vauu. Na visokom 4. mestu, a nisam mogao da prisustvujem polovini desavanja. Prezadovoljan. A jos ako se uzme u obzir da je Ramonda dsq (citaj dopingovan :eek:), oduzimamu se medalja i naknadno se dodeljuje meni. 😁
Nikako engleski uz ovako teatralnu interpretaciju koja je prosto stvorena za portugalski jezik! :D
Da si poslao ovu verziju, siguran sam da ne bi ostvario top 5 rezultat, a i top 10 mislim da bi bio upitan (ispravno si postupio). (y) ;)
Zato sam isao glavom, a ne srcem. Da idem tako cesce bilo bi ovakvih rezultata takodje cesce. 😅

Pred kraj si se baš angažovala. Pogodila si šestoro pošiljaoca pesama što ti je bio veliki booster, plus Gumu, pa dosta finalista pre toga, i još par pratećih igara, a i izvukla si jedinog džokera kod davanja komentara. :)
Makar da izdominiraš ovde kad te je Đipiti izbacio u polufinalu kao pretnju! :ROFLMAO:

Da, da. Kako da ne. 😁

Ljudi, imam ja još poslova osim što vodim računa o takmičenju. Iskrslo mi je nešto, nadam se da ću uspeti danas da postavim.

Evo da zatvorim ovo izdanje i što se mene tiče (jeste da se malo odužilo čekanje, ali napisala sam iznad zašto)

Čestitke Leu na pobedi, a Filhyju još jednom naklon do poda za sjajnu organizaciju. Trebalo je sve to ispratiti i izgurati, još posebno dok si nedovoljno oporavljen. Svaka čast.

Rezultati su mi OK, visoki poeni su mi tu oko granice TOP10 i to sve tri pesme, ako sam dobro videla što je napredak za mene, pošto mi se često nalaze i na samom dnu. Što se polufinala tiče, šteta za An-Marlen kojoj je malo falilo, a i za Mateusza (drugi put u kratko vreme da Mikiju dajem 12, ovog puta u polufinalu). Hvala svima na poenima za Antonisa, iskreno imala sam više pesama u vidu, ali po običaju izabrala pogrešnu. Btw. ovi komentari što su bili u stilu da liči na špicu za seriju i slično, videh, nakon što sam prijavila da je sa soundtracka za film istoimenog naziva, tako da niste pogrešili. Hvala Tinteu na 8 poena, Luxu na 6, dodou i Rou na po 3 poena i Vax'ildanu na 2 poena.

Screenshotovi:

prijave: rintintin, dracarys; glasovi-polufinale: Stefan28, Endrega; glasovi-finale: Tetsujin, GavranESC.

Evo i LU, sa dvojicom novih forumaša ima nas ukupno 50 na njoj. Inače, nisam imala pojma da je whiskyju pobeda na prošlom izdanju praktično bila prvi upis. :o Sad mi malo krivo što nisam stigla da postavim tada. Inače, možda eventualno ima grešaka oko (ne)učešća, biće popravljeno usput.

(klik na sliku za otvaranje u novom prozoru).

EDIT:

Last edited:
Evo da zatvorim ovo izdanje i što se mene tiče (jeste da se malo odužilo čekanje, ali napisala sam iznad zašto)

Čestitke Leu na pobedi, a Filhyju još jednom naklon do poda za sjajnu organizaciju. Trebalo je sve to ispratiti i izgurati, još posebno dok si nedovoljno oporavljen. Svaka čast.

Rezultati su mi OK, visoki poeni su mi tu oko granice TOP10 i to sve tri pesme, ako sam dobro videla što je napredak za mene, pošto mi se često nalaze i na samom dnu. Što se polufinala tiče, šteta za An-Marlen kojoj je malo falilo, a i za Mateusza (drugi put u kratko vreme da Mikiju dajem 12, ovog puta u polufinalu). Hvala svima na poenima za Antonisa, iskreno imala sam više pesama u vidu, ali po običaju izabrala pogrešnu. Btw. ovi komentari što su bili u stilu da liči na špicu za seriju i slično, videh, nakon što sam prijavila da je sa soundtracka za film istoimenog naziva, tako da niste pogrešili. Hvala Tinteu na 8 poena, Luxu na 6, dodou i Rou na po 3 poena i Vax'ildanu na 2 poena.

Screenshotovi:

prijave: rintintin, dracarys; glasovi-polufinale: Stefan28, Endrega; glasovi-finale: Tetsujin, GavranESC.

Evo i LU, sa dvojicom novih forumaša ima nas ukupno 50 na njoj. Inače, nisam imala pojma da je whiskyju pobeda na prošlom izdanju praktično bila prvi upis. :o Sad mi malo krivo što nisam stigla da postavim tada. Inače, možda eventualno ima grešaka oko (ne)učešća, biće popravljeno usput.

(klik na sliku za otvaranje u novom prozoru).

EDIT:

Kakva dominacija forumaša čiji nik počinje slovom D 😎

Napokon LU da ugleda svetlost dana. Ne bih ovoliko cekao da nisam ostvario dobre rezultate u poslednje vreme. 🫣
Lepo me je videti da sam se od zadnjeg puta odlepio od dna. Sad je tu negde zlatna sredina.

A ono s cime se mogu pohvaliti a to je da u ovoj godini pored mene ko jos ima 3 vezana TOP 10 plasmana su Stole (ima trenutno 4 i moze da jos veze) i Detektivka.

Back