Evo da zatvorim ovo izdanje i što se mene tiče (jeste da se malo odužilo čekanje, ali napisala sam iznad zašto)
Čestitke Leu na pobedi, a Filhyju još jednom naklon do poda za sjajnu organizaciju. Trebalo je sve to ispratiti i izgurati, još posebno dok si nedovoljno oporavljen. Svaka čast.
Rezultati su mi OK, visoki poeni su mi tu oko granice TOP10 i to sve tri pesme, ako sam dobro videla što je napredak za mene, pošto mi se često nalaze i na samom dnu. Što se polufinala tiče, šteta za An-Marlen kojoj je malo falilo, a i za Mateusza (drugi put u kratko vreme da Mikiju dajem 12, ovog puta u polufinalu). Hvala svima na poenima za Antonisa, iskreno imala sam više pesama u vidu, ali po običaju izabrala pogrešnu. Btw. ovi komentari što su bili u stilu da liči na špicu za seriju i slično, videh, nakon što sam prijavila da je sa soundtracka za film istoimenog naziva, tako da niste pogrešili. Hvala Tinteu na 8 poena, Luxu na 6, dodou i Rou na po 3 poena i Vax'ildanu na 2 poena.
Screenshotovi:
prijave: rintintin, dracarys;
glasovi-polufinale: Stefan28, Endrega;
glasovi-finale: Tetsujin, GavranESC.
Evo i LU, sa dvojicom novih forumaša ima nas ukupno 50 na njoj. Inače, nisam imala pojma da je whiskyju pobeda na prošlom izdanju praktično bila prvi upis.

Sad mi malo krivo što nisam stigla da postavim tada. Inače, možda eventualno ima grešaka oko (ne)učešća, biće popravljeno usput.
(klik na sliku za otvaranje u novom prozoru).
EDIT: