291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Tinto dao više bodova ceci nego sarsu o.O
Ako iskljucivo ocenjujem pesmu bez vokala, onda malu prednost ima "Lutka". Medjutim, njegov vokal mi manje prija i tu ima prednost Ceca. Kada sve ukupno sagledam, opsti utisak (bar u ovom trenutku) mi je da za nijansu vise odgovara pesma "Koza pamti". Mozda u nekom drugom raspolozenju bi bilo obrnuto. Svakako su mi podjednake.

Da sam imao vremena i mogucnosti da ispisem komentare ponaosob za svaku pesmu, bilo bi zanimljivo.

Ja se iskreno plašim Tinteovog suda na svakom izdanju, jer se setim kako je mojoj pesmi na Petrovom junior FSC-u zamerio to što spot ima prekid od deset sekundi lol

Ja se iskreno plašim Tinteovog suda na svakom izdanju, jer se setim kako je mojoj pesmi na Petrovom junior FSC-u zamerio to što spot ima prekid od deset sekundi lol
A, da. Ne volim kada se pesma prekida tamo gde ne treba i nije mesto i automatski mi pokvari pesmu. Dovoljno je da se setim Jermenija 2023 Brunette i Francuska 2024 Slimane. 😭

Problem je sto sam vas razmazio prethodnih godina i tada su pljustale sve same 10 i 9, a sad ste se opustili i taj broj je znatno opao. Doduse nema puno 5 i 6, ali TOP ocene ne dominiraju poslednjih godinu, godinu i po dana.

Glasalo 25/46 👑
Tri pesme su se bas izdvojile i verovatno ce neka od njih biti pobednik.
Na prva cetiri mesta pesme koje su bile na prva dva mesta u polufinalima.
Jedna pesma koja je prosla kao 11. iz pf je na 10. a druga na 22.mestu.
Poslat 21 podsetnik (y)

Kad cemo da pogađamo tko je što poslao, ovdje na Jadranu vec zvona zvone u 18om satu

Back