291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Znači trebam ići da gledam ko je sve ispao, i dodavati one koje ne vidim na plejlistu i tako poslušati. Dobro, onda kako kome kod mene redosled zapadne. 😉

Znači trebam ići da gledam ko je sve ispao, i dodavati one koje ne vidim na plejlistu i tako poslušati. Dobro, onda kako kome kod mene redosled zapadne. 😉
Biste li stvarno učinila to za nas?

Sad sam preslušao prvo polufinale i vidim da je ono bilo znatno jače od mog, a još je i ispalo više dobrih pesama. :(

Uteha je da su makar najbolje iz oba polufinala u finalu, a ovako bih (sam) rasporedio poene:

Uu5J2Jk.png

Mi smo poslali glasove. Solidno finale, taman 10 pesama za poene se stvorilo.

Polufinalni glasovi su izgledali ovako:

12- Finalista
10- Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev (Pokahontas)
08- Finalista
07- The B-52's - Love Shack (Tinte)
06- Finalista
05- Finalista
04- Florrie - Shot You Down (cinque)
03- Finalista
02- Of Monsters and Men - Television Love (Paučica)
01- Nawal El Zoghbi - Orkoss (dracarys)

12 x
10 Florrie - Shot You Down
8 x
7 Raluca Radu - ALAI
6 x
5 Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev
4 Johnny Huynh - Red Rose
3 x
2 The B-52's - Love Shack
1 André Hazes - Leef

Kao što već napisah da je ovo moje poslednje učešće, i opraštaj je morao da bude veličanstven. :giggle: E sad, pogrešno sam ja razumeo zadatak - da pesma u naslovu mora imati neki organ - inače bih poslao neku meni mnogo dražu Cecinu pesmu, ali dobro šta je tu je.

Evo i finalne rekapitulacije, trudio sam se da ubacim što efektnije delove - sigurno bi neko za svoju pesmu izabrao i neki drugi isečak (organizator se požalio da je mogao bolji deo, ali dok ne objavi spisak ko je šta slao neću znati koja je to pesma... :( ).

Vizuelno mi se dopalo ovako kako je izgledalo predstavljanje (ne)finalista, ali mi se nije dopalo sto 3 coveka odlucuje ko ce da prodje u finale. Nije ovo talent show. :rolleyes: Svaka cast za gospodina Sergeja Cetkovica koji je glasao za moju pesmu. Verujem da je rado slusa u svojim skolskim danima. Dok gospodjicama je to verovatno tabu i odmah stavljaju "NE" cim cuju, vide da je iz proslog veka. :cautious:

Ovu pesmu nisam imao nameru da saljem bas na ovom takmicenju i bio mi je na kraju 5 izbor i bio je blizu krajni rok za slanje. Ali sam imao svakako u planu da posaljem ovaj svojevremeni hit na nekom od izdanja i da se cuje.. Ocena je 9 i realna je (nije kamuflaza). Kada sam je cuo prvi put, bio sam klinac, i niej mi se nesto dopalo. Medjutim vremenom mi se pocelo dopadati toliko da mi bude dobra i da je pustim ponekad. Onako, pesma mi je u fazonu bez briga.

A rezultati su u sutini blaga katastrofa. Iskasapili ste mi favorite. Moji poeni:

1. PF
8p
André Hazes - Leef (4)
5p Jerry Heil - Додай гучності (12 points) (14)
3p Nawal El Zoghbi - Orkoss (17)
1p Johnny Huynh - Red Rose (22)

2. PF
12p
SHUMEI - Цілуй (2)
7p Nemi pesnik - Zlatno doba (9)
6p Ceca - Koža pamti (10)
5p S.A.R.S. - Lutka (11)
3p Tommee Profitt feat. SVRCINA - My Domain (13)
2p M.I.A - MARIGOLD (16)
1p Lana Del Rey - Off to the races (18) - Cestike Doctor Who sto si uspeo da nadjes neku pesmu od nje da mi se dopadne sa tedencijom rasta. U finalu bi pruzio sansu da mi se jos vise dopadne. 👏

Back