Survivor - Comeback

Status
Not open for further replies.
Hoćemo li pre podele u plemena biti zajedno, msm logično je da pre podele budemo zajedno i da znamo ko su sve učssnici. 😅

To je to, sudbina! Ona svakako vodi survajver u realnom životu.

Večeee, ima li kakvih novosti? Je l bila dojava u kojoj zemlji cemo biti?

Moiraii.webp

KOD PONAŠANJA

Pored pravila igre Survivor sa kojima ste mogli već da se upoznate, forumska verzija ima i par dodatnih, da bi mogli da se očuvaju zabava, takmičarski duh i čar igre.

Strogo su zabranjene sledeće radnje:

- Upotreba ChatGPT, AI programa i solvera za rešavanje igara.
- Komuniciranje o igri sa članovima suprotnog plemena i deljenje rešenja igara izmedju plemena
- razgovaranje o igri sa izbačenim takmičarima i članovima porote
- dobijanje informacija o igri od publike
- ucenjivanje i vređanje game host-ova
- real life pretnje izmedju učesnika

Kršenje nekog od ovih pravila kažnjavaće se izbacivanjem iz igre.

POČETAK IGRE

- Pre početka igre, učesnicima će biti omogućeno da vide poseban podforum gde će biti izvršena podela u plemena. U tom podforumu će biti održavane igre.
- Učesnici će dobiti link za discord server gde će morati da se pridruže za potrebe učešća, a imaće chat i voice oppciju za brzu i efikasnu kompunikaciju za vreme igara.
- Nakon toga će početi i prva igra.

* Učesnici neće moći da vide ovu temu, a ni obični članovi foruma. Da biste mogli da vidite ovu temu, potrebno je da se prijavite, da vas Miloš prebaci u posebnu grupu za publiku.

Pa kako mi koji ne znamo o čemu se radi da uopšte vidimo kako igra ide? Sve je nešto super tajanstveno i pod ključ.

@Vax'ildan može objašnjenje za ovo, zabranjeno je pričanje o igri sa suprotnim plemenom? Znači zabranjena je strategija ili pričanje o igri u smislu nagrada / imunitet?

Pa kako mi koji ne znamo o čemu se radi da uopšte vidimo kako igra ide? Sve je nešto super tajanstveno i pod ključ.

Ovo se radi da ne bi publika imala ogroman uticaj na one koji igraju. Publika će imati svoj prostor gde će moći da komentariše ispadanja i tok igre.

@libertà Dok ste zasebna plemena komunicirate samo sa svojim saplemenicima i sa njima pravite strategiju po vašoj žeji. Sa suprotnim plemenom nema komunikacije o igri. Mislim mi na to ne možemo mnogo da utičemo ali ako primetimo da se to dešava, zadržavamo pravo da vas uklonimo iz igre.

Last edited:
Ovakav nadzor nismo imali u prošlosti.

Define: publika. Ja sam teoretski zainteresovana za ovu kategoriju. Znaci trebalo bi da se prijavim za publiku? 🧐

Status
Not open for further replies.
Back