Top je ali nema prođu u finale nažalost, naročito ako ga pošalje CG
Tamaru Živković je pojela trema. Nije ona za Evrovizijsku pozornicu još uvek, a ispratio sam šta je po mrežama pisala porodica Katarine Bogićević kako Cg nije dorasla njoj i slično, što je po meni smešno. Ne možeš sama pisati sebi pesmu, i pojaviti se sa onim i očekivati pobedu. Treba joj neki dobar kompozitor i malo manje sujete. Ja znam za Andreu Demirović i imali su onu Božovićku, zaboravio sam joj ime. Ne znam više nijedno zvučno ime.Ma ako ćete iskreno jedina osoba iz Crne Gore koja nije bila na Evroviziji, a hteo bih da je vidim je Katarina Bogićević. Mislim da devojka ima stvarno ozbiljan potencijal da napravi nešto dobro, ali to bi moralo mnoooogo jače nego prošle godine. Obala raja mi je bila okej pesma, ali je stvarno teški mid, nema neke preterane kulminacije, sve se nekako razvodni kad dođe do refrena i do kraja bude jedno veliko ništa. Video sam da je nešto izjavljivala prošle godine kao da se više ne bi vraćala, jer je Crna Gora ne ceni vamo tamo. Mislim ajde sve, ali ne znam ni šta je očekivala kad je došla sa onakvom pesmom, pesma kao pesma opet kažem nije loša, ali ne bi ona tek uradila ništa ni da je otišla na kraju umesto Nine. Evo i da dodam možda bi i ona Tamara Živković mogla da napravi nešto dobro isto, videćemo ove godine, ali mi je njena pesma prošle godine bila dobra, ali i to je moralo svakako mnogo jače da bi došlo uopšte u kontekst Evrovizije.
Dobro, bila su 2 finala, 2014 i 2015. Sergej usao kao sedmi iz polufinala bez glasova ex yu. Knez u Becu 13.mjesto.Nisu ni ti poznati neki esc potencijali, ali je svako od njih konkurentniji (pa i Boban Rajović) nego sve ono što su slali od 2016. pa na ovamo. Bar bi malo podigli hajp u CG i generalno zemljama Balkana ako ništa drugo. Neko bi se sigurno progurao u to za njih nedostižno finale, o kome će po svemu sudeći moći i dalje smo da maštaju.
Pa nije isto kada Finska pošalje i kada Cg pošaljeMolim? Lithuania 2025, Finland 2021
A kad je to Crna Gora slala alt rock prije?
Nije, ali je sigurno popularnija od svih koji su CG predstavljali u poslednjih 10 godina. Koliko se sećam, poslednji popularan izvođač koji ih je predstavljao bio je Knez 2015.pa ni Danica nije mejnstrim popularna lol, samo u određenim krugovima. Mejnstrim crnogorski izvođači su svi već bili na esc ili više nisu u CG.
Bukvalno, na sve to je osvojila 5. mesto i opet ne valjaTamaru Živković je pojela trema. Nije ona za Evrovizijsku pozornicu još uvek, a ispratio sam šta je po mrežama pisala porodica Katarine Bogićević kako Cg nije dorasla njoj i slično, što je po meni smešno. Ne možeš sama pisati sebi pesmu, i pojaviti se sa onim i očekivati pobedu. Treba joj neki dobar kompozitor i malo manje sujete. Ja znam za Andreu Demirović i imali su onu Božovićku, zaboravio sam joj ime. Ne znam više nijedno zvučno ime.
Čoveče ja ovde skoro nikog ne znamEvo svih učesnika:
Lana i Dorđe ko Bojana x David.Druga Lana i Lara ni nemaju svojih pjesama.
Mislim da ona nema kapacitet da na sve što radi još napiše i evrovizijski hit i mislim da se to i pokazalo kvalitetom pesme kojom je nastupila. Kada joj je Aleksandra Milutinović pisala pesmu završila je na drugom mestu.Bukvalno, na sve to je osvojila 5. mesto i opet ne valja