Apsolutno. Ćaci odroni drže nekome lekcije o higijeni nakon tona smeća, štroke i prljavštine koje su ostavili za sobom, što u Pionirskom parku, što na njihovim skupovima "Za Srbiju".Ćaci su zato pojam ,,apsolutne kulture i čistoće"![]()
Doslovno ovi koje branis s*ru nasred uliceПа видели смо у каквом су стању студенти оставили своје факултете... препуне смећа, прљавих душека, плата, јастука, остатака хране. Због тога су и добили одговарајући надимак штрокадери.
Серу јер их је ухватило, нису стигли, старији људи немају метаболизам као млади. Студенти су имали вецеове на факултету. Могли су да чисте своје спаваоне по факултетским учионицама. Ваљда им у домовима није исто стање. Мени се свиђа назив штрокадери, а ви увек можете да их зовете 'наши нобеловци'.Doslovno ovi koje branis s*ru nasred ulice
Šta očekivati od ameba, beskičmenjaka i ološa sa dna kace? Njima nije sveto ništa, pa ni ljudski život niti pakao koji proživljava ova žena koja je jedina skupila hrabrost da javno istupi i u ime svih se bori za pravdu, kako za svog ubijenog sina tako i za sve ostale. Ja zaista ne mogu da opišem niti da pojmim stepen ovakve monstruoznosti, epitete koje bih sada upotrebio nisu za virtuelni prostor, ali u svakom slučaju, količinu besa i mržnje koju ovi zlotvori proizvode u meni je bezgranična, definitivno ne bih mogao da se iskontrolišem da se kojim slučajem fizički sretnem sa spodobom koja je ovo napisala.Oni najmanje što su zaslužili je da ih svaki (pošten) građanin pljune u lice kad ih vidi na ulici.
Toliko su hteli da se upišu u istoriju i definitivno će ostati zabeleženi, pogotovo u našoj istoriji - kao horda maloumnih, izopačenih, sadističkih, ali i fašističkih bolesnika.
Naravno, ovde to ne radim, ali mimo foruma, kad "komuniciram" sa njima, samo i isključivo uličarski rečnik + arsenal najgorih psovki koje mogu da se zamisle.
Moja priroda uopšte nije takva ali uopšte (što svi ljudi koji me znaju....svakako i znaju), moja priroda je potpuno suprotna, ali jednostavno, sa njima drugačije ne ide. Pokušao sam u bezbroj navrata da budem normalan i kulturan, da "spustim loptu", pa ćak i da razumem njihov ugao gledanja na svet oko nas, ma koliko se ja sa tim ne slagao. Međutim, jednostavno, oni samo takav rečnik razumeju.
Evo recimo šta je naš lokalni novinar nedavno objavio za majku koja danas počinje sa štrajkom glađu (izvinjavam se na prostakluku koji ćete videti ovde, ali prosto.....to su oni):
![]()
I sad evo, kako odgovoriti na ovo normalno i kulturno i bez......celog niza psovki? Pritom, ovo đubre od čoveka nije ni običan građanin, već (umišljeni) novinar pa je tragedija još i veća.
Zato sa neljudima, izvan javnog prostora, samo i isključivo onako kako zaslužuju. Hvala Bogu, naš jezik je prepun psovki i uvreda pa daje dovoljno prostora da se bude kreativan.
Ne znam da li si samo dokon i zlonameran pa nas zajebavas sve ovde ali se nadam da to nece trajati jos dugoСеру јер их је ухватило, нису стигли, старији људи немају метаболизам као млади. Студенти су имали вецеове на факултету. Могли су да чисте своје спаваоне по факултетским учионицама. Ваљда им у домовима није исто стање. Мени се свиђа назив штрокадери, а ви увек можете да их зовете 'наши нобеловци'.
Šta očekivati od ameba, beskičmenjaka i ološa sa dna kace? Njima nije sveto ništa, pa ni ljudski život niti pakao koji proživljava ova žena koja je jedina skupila hrabrost da javno istupi i u ime svih se bori za pravdu, kako za svog ubijenog sina tako i za sve ostale. Ja zaista ne mogu da opišem niti da pojmim stepen ovakve monstruoznosti, epitete koje bih sada upotrebio nisu za virtuelni prostor, ali u svakom slučaju, količinu besa i mržnje koju ovi zlotvori proizvode u meni je bezgranična, definitivno ne bih mogao da se iskontrolišem da se kojim slučajem fizički sretnem sa spodobom koja je ovo napisala.