Izbori

Oni najmanje što su zaslužili je da ih svaki (pošten) građanin pljune u lice kad ih vidi na ulici.

Toliko su hteli da se upišu u istoriju i definitivno će ostati zabeleženi, pogotovo u našoj istoriji - kao horda maloumnih, izopačenih, sadističkih, ali i fašističkih bolesnika.

Naravno, ovde to ne radim, ali mimo foruma, kad "komuniciram" sa njima, samo i isključivo uličarski rečnik + arsenal najgorih psovki koje mogu da se zamisle.

Moja priroda uopšte nije takva ali uopšte (što svi ljudi koji me znaju....svakako i znaju), moja priroda je potpuno suprotna, ali jednostavno, sa njima drugačije ne ide. Pokušao sam u bezbroj navrata da budem normalan i kulturan, da "spustim loptu", pa ćak i da razumem njihov ugao gledanja na svet oko nas, ma koliko se ja sa tim ne slagao. Međutim, jednostavno, oni samo takav rečnik razumeju.

Evo recimo šta je naš lokalni novinar nedavno objavio za majku koja danas počinje sa štrajkom glađu (izvinjavam se na prostakluku koji ćete videti ovde, ali prosto.....to su oni):

dobrostojeca.png

I sad evo, kako odgovoriti na ovo normalno i kulturno i bez......celog niza psovki? Pritom, ovo đubre od čoveka nije ni običan građanin, već (umišljeni) novinar pa je tragedija još i veća.

Zato sa neljudima, izvan javnog prostora, samo i isključivo onako kako zaslužuju. Hvala Bogu, naš jezik je prepun psovki i uvreda pa daje dovoljno prostora da se bude kreativan.

Ja se najiskrenije nadam da će Dijanu njoj bliski ljudi odvratiti od ideje da štrajkuje glađu. Neljudi će samo da se ismejavaju i osporavaju njeno žrtvovanje, ne treba im dopustiti da se naslađuju. A koliko znam ona ima još jednog sina, mlađeg, nije vredno žrtve i ugrožavanja sopstvenog zdravlja, u zemlji u kojoj pravde nema.

Исто тако и ваши вређају мајку двоје деце Данијелу Фирић. Пишу свашта, вређају је да је продала смрти своје 2 ћерке и разне страхоте. Нисте ништа бољи. Не можете истовремено подржавати Дијану Хрку, а нападати Данијелу Фирић. Свако тугује на другачији начин.

Битно је да приметите да сви имате право на изборе и да сваки глас вреди исто.

Иначе, ја сам стварно мислио да ће бити протест, а не комеморативни скуп. Кад је то одлучено да неће бити протест, живо ме интересује. Да ли због Задушница и Сви Светих?

Last edited:
Па видели смо у каквом су стању студенти оставили своје факултете... препуне смећа, прљавих душека, плата, јастука, остатака хране. Због тога су и добили одговарајући надимак штрокадери.
Doslovno ovi koje branis s*ru nasred ulice

Zlo nije uspeo da sakrije ni u ovim momentima, i utakmica ga je udarila tamo gde najvise boli - po rejtingu. Kojeg god to savetnika da ne slusa, samo nek nastavi.

Da mi je neko rekao da ce neka politicka njuska, koje god orijentacije, uspeti da sjebe poverenje i u SPC, ne bih mu verovao.

Nazalost, sve je to normalno kada pada diktator. Samo se nadam da ce nam jednom dosaditi da prolazimo kroz ovakva stanja jer ne moramo.

Doslovno ovi koje branis s*ru nasred ulice
Серу јер их је ухватило, нису стигли, старији људи немају метаболизам као млади. Студенти су имали вецеове на факултету. Могли су да чисте своје спаваоне по факултетским учионицама. Ваљда им у домовима није исто стање. Мени се свиђа назив штрокадери, а ви увек можете да их зовете 'наши нобеловци'.

Žestoka situacija ispred Ćacilenda.

Redovna pojava, čim se on izvinjava, ubrzo nakon toga sledi haos.

Okupljaju se građani u brojnim mestima takođe, mnogi i kreću za BG.

Naprednjaci su više zla naneli Srbiji u ovih 13 godina nego Turci za 5 vekova. Neviđeno zlo.

A mogu samo da zamislim šta bi radili da smo mi neka vojna sila. Verujem da bi nadmašili i Hitlerove naciste ili makar bili u rangu sa njima po boleštini i počinjenim zverstvima. To je taj nivo psihopatologije kako kod lidera tako i kod podanika.

Oni najmanje što su zaslužili je da ih svaki (pošten) građanin pljune u lice kad ih vidi na ulici.

Toliko su hteli da se upišu u istoriju i definitivno će ostati zabeleženi, pogotovo u našoj istoriji - kao horda maloumnih, izopačenih, sadističkih, ali i fašističkih bolesnika.

Naravno, ovde to ne radim, ali mimo foruma, kad "komuniciram" sa njima, samo i isključivo uličarski rečnik + arsenal najgorih psovki koje mogu da se zamisle.

Moja priroda uopšte nije takva ali uopšte (što svi ljudi koji me znaju....svakako i znaju), moja priroda je potpuno suprotna, ali jednostavno, sa njima drugačije ne ide. Pokušao sam u bezbroj navrata da budem normalan i kulturan, da "spustim loptu", pa ćak i da razumem njihov ugao gledanja na svet oko nas, ma koliko se ja sa tim ne slagao. Međutim, jednostavno, oni samo takav rečnik razumeju.

Evo recimo šta je naš lokalni novinar nedavno objavio za majku koja danas počinje sa štrajkom glađu (izvinjavam se na prostakluku koji ćete videti ovde, ali prosto.....to su oni):

dobrostojeca.png

I sad evo, kako odgovoriti na ovo normalno i kulturno i bez......celog niza psovki? Pritom, ovo đubre od čoveka nije ni običan građanin, već (umišljeni) novinar pa je tragedija još i veća.

Zato sa neljudima, izvan javnog prostora, samo i isključivo onako kako zaslužuju. Hvala Bogu, naš jezik je prepun psovki i uvreda pa daje dovoljno prostora da se bude kreativan.
Šta očekivati od ameba, beskičmenjaka i ološa sa dna kace? Njima nije sveto ništa, pa ni ljudski život niti pakao koji proživljava ova žena koja je jedina skupila hrabrost da javno istupi i u ime svih se bori za pravdu, kako za svog ubijenog sina tako i za sve ostale. Ja zaista ne mogu da opišem niti da pojmim stepen ovakve monstruoznosti, epitete koje bih sada upotrebio nisu za virtuelni prostor, ali u svakom slučaju, količinu besa i mržnje koju ovi zlotvori proizvode u meni je bezgranična, definitivno ne bih mogao da se iskontrolišem da se kojim slučajem fizički sretnem sa spodobom koja je ovo napisala.

Серу јер их је ухватило, нису стигли, старији људи немају метаболизам као млади. Студенти су имали вецеове на факултету. Могли су да чисте своје спаваоне по факултетским учионицама. Ваљда им у домовима није исто стање. Мени се свиђа назив штрокадери, а ви увек можете да их зовете 'наши нобеловци'.
Ne znam da li si samo dokon i zlonameran pa nas zajebavas sve ovde ali se nadam da to nece trajati jos dugo

Šta očekivati od ameba, beskičmenjaka i ološa sa dna kace? Njima nije sveto ništa, pa ni ljudski život niti pakao koji proživljava ova žena koja je jedina skupila hrabrost da javno istupi i u ime svih se bori za pravdu, kako za svog ubijenog sina tako i za sve ostale. Ja zaista ne mogu da opišem niti da pojmim stepen ovakve monstruoznosti, epitete koje bih sada upotrebio nisu za virtuelni prostor, ali u svakom slučaju, količinu besa i mržnje koju ovi zlotvori proizvode u meni je bezgranična, definitivno ne bih mogao da se iskontrolišem da se kojim slučajem fizički sretnem sa spodobom koja je ovo napisala.

Baš tako. Jednostavno, majstori su da izvuku najgore čak i iz pitomih ljudi kakvi smo mi. Ja sam maksimalno tolerantan i učtiv prema svima, to će uživo svi potvrditi. Ali kad su oni sa druge strane, tu se situacija menja i, kako rekoh, iskustvo me je naučilo da sa njima samo prostačkim i uličarskim rečnikom može da se komunicira. Što prizemnije i sa što više psovki/uvreda, to je konverzacija produktivnija.

Nedavno u mom kraju, takođe, ćaci doktorka otkačila jednu sugrađanku drsko i bezobrazno rekavši da joj nije ništa, iako je ona imala kontrakcije. To je specijalista i još načelnica ginekologije. Ubrzo nakon izlaska iz ordinacije, a u taksi vozilu, žena se porodila uz velike muke. Stigli su do Doma Zdravlja a onda su je sanitetskim vozilom hitno vraćali nazad za bolnicu (sa bebom). Beba je, nažalost, preminula pre dolaska u bolnicu. Bio je ovaj slučaj i u novinama, inače.

Mislite li da je ova doktorka pokazala bilo kakvu empatiju ili bilo kakvu grižu savest? Ma kakvi. Ona je potpuno hladnokrvno optužila majku koja je izgubila dete zbog nje da, maltene, laže a ona je sve odradila kako treba. U međuvremenu se javila načelnica Opštinske uprave da brani doktorku i da kaže kako je to najbolja doktorka i "mnogo je bolji specijalista nego mnogi koje mi ne spominjemo". Pa sram vas bilo, štakorke jedne (ublažavam ovo jer smo na forumu, upotrebio bih inače mnogo gori izraz). Ova načelnica se takođe svojevremeno naslađivala i navijala da policija premlati što više dece a svoje sugrađane je nazivala nacistima (kakav paradoks).

To trunke ljudskosti nema. Mislim da na evropskom tlu, barem trenutno, većih smradova i ološa nema. Idu ruku pod ruku sa nacistima, fašistima i ostalim (sličnim) zlotvorima.

Back