Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Ma čije su ovo želje ? Njene ?
Više ljudi je se uželelo, pa je dospela u izbor želja za predstojeće izdanje PZE-a. Ko zna, možda se i obistini, pa da se radujete i navijate. :)

Ali Tea, pa Filip, pa Mirna, pa Sale Kovačević 🤣 jako zanimljiv tok

Ne svidja mi se sto se ovde pojavljuju neki ljudi iz proslosti, doslovno rekonvalescenti koji bi da ozivljavaju karijeru na PZE (vecina, ne svi). Nadam se da cemo videti bar neko novo ime koje ce nas bar malo zaintrigirati jer dobar deo ovih ljudi su svoj prajm karijere i motivacije imali polovinom prosle decenije.

Nekako mi deluje kao ona sekcija "setimo se zaboravljenih asova".

Gledam predloge i začuđen sam...

Mislio sam da je i Mirna zaboravila da je pevala but ok...

Saša nikad ne bi išao ni na PZE ni na ESC. Mislim da skoro nikad to nije pominjao a sada je u novoj fazi gde mu je i sopstveno pevanje sve manje bitno.

Posle ovogodišnjeg plasmana, neko je rekao može Princ opet?

Ne bih imao ništa protiv da se pojave pređašnji takmičari... Chai je bila zanimljiva, naravno Tam i Vukayla... Mislim da se gubi vreme na nadanje da će neko zvučno ime prihvatiti se izazova.

Haremke, Džipsi, Tam, Vukayla, Angellina, Džordži, Hristina, Gramophonedzie, Baloš, Kat Dosa, Iva Lorens, Anđela, Sara Jo, Ivona, Zejna, Zorja... Sve njih bih voleo da vidim ponovo na PZE, ali uz ozbiljniji pristup ka svemu tome. Bilo je tu nekoliko kvalitetnih pesama i nastupa, ali većina ovih ljudi, po mom mišljenju, još uvek nije pokazala sve što ume, a imaju potencijal za mnogo više od onoga što smo videli.

+ Naravno neka nova imena

Ima nas, ima nas:) Mnogi su do ranih jutarnjih sati obavljali poslednje finese, biće zabavno:)

Back