Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zokini botovi dosli i do foruma
ja ih ovde nisam primetio a ako ima neki ti reci koji su :)
sem ako sebe ne smatraš Sarin botom pa ti se ovde druga mišljenja ne čine po volji. ... kakve su to zamene teza sve vreme i insinuacije.... a i da jesu ovde ti " Zorjini botovi " ... to nije tvoj problem Milanče. Gledaj svoja psola .

Naprimer ja bi jako voleo da čujem od tebe da nam ti kažeš koliko si svestan šta su manjkovosti Sarine pesme i koje su sve minusi.
ili od nekog drugog....
napr ja znam za Zorju koje ima manjkoavosti o tome sam govorio (ni jedna pesma nije savršena) a o Sari nismo ništa čuli od vas koji je bezuslovno podržavate.

Ma da, zato što je samo tvoje mišljenje ispravno, a mi kojima se svidja Sara samo glumimo da nam se Svidja tj "silujemo svoje uši time da bi nam se svidelo"
Ne nego vi podrzavate Saru kakva god da je pesma. Sta god da je otpevala bila bi vam extra.

Sarine manjkavosti - nije na prvu loptu, kraj pesme repetitivan, nema deo gde moze da iskida performeski, a to joj je jedan od aduta
Zorjine manjkavosti - već viđeno, tekst, ne tera te da je iznova slušaš

Sarine manjkavosti - nije na prvu loptu, kraj pesme repetitivan, nema deo gde moze da iskida performeski, a to joj je jedan od aduta
Zorjine manjkavosti - već viđeno, tekst, ne tera te da je iznova slušaš
A sta se trazi na evroviziji publika koja glasa vecinom prvi put cuje pesmu! 😉 A o ziriju da negovorim sara od zirija nece dobiti nista.

Ne nego vi podrzavate Saru kakva god da je pesma. Sta god da je otpevala bila bi vam extra.
A ti si nam bio u glavi pa znaš zašto nam se svidja pesma?? Ili samo na osnovu svog mišljenja zaključuješ to? Jer tvoje mišljenje je u stvari kolektivno mišljenje, ne postoji ni jedno ni drugo, a mi samo glumimo da postoji i da nam se svidja Sarina pesma samo zbog toga što je to Sarina pesma?

Jednostavno je aca lukas dobija 12 od publike zorja 12 od zirija i 10 od publike. Sara nema nikakve sanse sa ovom pesmom. 👍🏻
Vrlo moguće... ali videćemo scenarijo 5 marta :)

ne može niko znati .... može se naslućivati ...

ja genaralno navijam za NAŠE :) iako većinu glasova dajem Zorji i Anđeli ... rekao sam pre zašto.

A objasnio sam napred zašto i Zorja i Sara mogu biti dostojni predstvanici. Svaka na svoj način. Nisam isključiv.

Ma ja sve vise mislim da ce biti 12 plus 12 za Saru.

U trendingu je odmakla od konkurencije, a vidim da I neki random ljudi kace pesmu na story.

Jos kad dodje nastup.

Večeras u klubu pustili Acinog Oskara 😍
Pa ta pesma nije za klub uopste haha

Ma ja sve vise mislim da ce biti 12 plus 12 za Saru.

U trendingu je odmakla od konkurencije, a vidim da I neki random ljudi kace pesmu na story.

Jos kad dodje nastup.
Pa aku u ziriju budu Sarini fanovi moguce je! 😂

Ja cu podrzati i Saru svakako kao sto sam i Moje 3 i Marka Kona ali isto tako znam da od finala nece biti nista kao i tada sto sam bio siguran.

idem polako u krpe :)
molite vi Boga da ide Zorja ili Sara.....sve mi jedno koja.
jel su počele da kolaju jako glasne priče da je Aca spreman za Torino, i da mu je overeno.
a ova zajednica će toga dana biti fino popišana u facu :ROFLMAO:

Sara na ESC minimum osvaja plasman kao Uraganke.

A mozda vesto jos nesto.
ja mislim više od toga..leva strana ..i to zbog boljeg nastupa.

Pa zato kazem vesto jos nesto.

U finale ce proci, izdvojice se da dobije podrsku sa svih strana. Ako je dobila Balkanika dobice I ona lol

A onda u finalu I Uraganke su bile blizu da u par zemalja od kojih se nije ocekivalo dobiju bodove. Bilo je tu nekoliko zanimljivih 11. I 12. mesta. Mislim da ce Sara to prebaciti, plus 24 poena od Crne Gore i eto leve strane nadamo se 😍

Status
Not open for further replies.
Back