Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ali baš mi ono bode oči ,kako majku mu Sara da se odlepi toliko u pregledima a toliko je ISPOD (Zorje) u lajkovima ?
Meni je to em fascinantno, em govori nešto sadsvim drugo i mnogo bitnije. ..nego što su pregeldi. I to je realno. Fakt.

Nemoj samo da neko ovde sada pomene kako je Zorja dobila ustvari lajkove od regiona ...
ček po šta Sara nije dobila te iste lajkove ? ili od koga god ?
Na kraju svi pregledaju pesmu ,pa se onda isto možće reći Sara ima više pregleda jer je gladaju ustvari u regionu i naplju.

POENTA:
MNOGO JE BITNIJE KOLIKO IMAŠ LAJKOVA pa čak i komentara. To je isto dobro merilo REAKCIJE na pesmu.

Prema tome ako ćemo pošteno i realno Miloš bi trebao da nam prezentuje SVE a ne samo preglede i da se stvara utisak na osnovu jednog parametra.

Pa objašnjenje je jednostavno.
Zorjinu pjesmu je više jedinstvenih korisnika poslušalo i lajkovalo, u smislu, e lijepa je, evo lajk i onda ne otvore pjesmu više, ali Sara je očito slušanija i ljudi se više vraćaju da je čuju. Jedan od bezbroj primjera 'više pregleda a manje lajkova'. Čudno bi bilo da ima 500 lajkova a 800 hiljada pregleda.

Svakako da Zorji ide u prilog to što je više ljudi lajkovalo, jer su veće šanse da će ti ljudi glasati

I svakako poenta liste nije da se kaže ko pobjeđuje, nego statistika po gledanosti koja možda ništa neće značiti na kraju

Ali baš mi ono bode oči ,kako majku mu Sara da se odlepi toliko u pregledima a toliko je ISPOD (Zorje) u lajkovima ?
Meni je to em fascinantno, em govori nešto sadsvim drugo i mnogo bitnije. ..nego što su pregeldi. I to je realno. Fakt.

Nemoj samo da neko ovde sada pomene kako je Zorja dobila ustvari lajkove od regiona ...
ček po šta Sara nije dobila te iste lajkove ? ili od koga god ?
Na kraju svi pregledaju pesmu ,pa se onda isto možće reći Sara ima više pregleda jer je gladaju ustvari u regionu i naplju.

POENTA:
MNOGO JE BITNIJE KOLIKO IMAŠ LAJKOVA pa čak i komentara. To je isto dobro merilo REAKCIJE na pesmu.

Prema tome ako ćemo pošteno i realno Miloš bi trebao da nam prezentuje SVE a ne samo preglede i da se stvara utisak na osnovu jednog parametra.
Bravo!

Zorja ima klince u većoj meri od Sare jer je svežija, a oni u velikoj meri lajkuju. Evo npr ni Sara ni Zorja ni Angellina nemaju lajk od mene na videu jer nemam naviku da lajkujem.
To da Zorja ima više klinaca se vidi i po sadržaju komentara njenih fanova koji odaju utisak dece 10-12 godina.

Da ... vrlo vrlo korektan odgovor.
Tih nekoliko hljada lajkova više u korist Zorje može biti fina prevaga u televotingu...
šta znam ono .... nije mi baš loguično par hiljda razlike da bude.... to nije malo .

Jednostavno je aca lukas dobija 12 od publike zorja 12 od zirija i 10 od publike. Sara nema nikakve sanse sa ovom pesmom. 👍🏻

Pa čekajte zar nije namješteno za Saru već, kako sad ovo
pakakokome-pa.gif

Zorja ima klince u većoj meri od Sare jer je svežija, a oni u velikoj meri lajkuju. Evo npr ni Sara ni Zorja ni Angellina nemaju lajk od mene na videu jer nemam naviku da lajkujem.
To da Zorja ima više klinaca se vidi i po sadržaju komentara njenih fanova koji odaju utisak dece 10-12 godina.
jo daj nemoj zajebavati ...pa ko sluša Saru u SRB i regiji nego klinci .... i ko su uopšte klinci ...od 10 do 20 godina...
napr za meen su to klinci.. Saru ne slušaju ljudi koji imaju više od oko 3 banke naviše garantujem ti ...

Pa da upravo Saru slusaju klinci. Nesto neverujem da ovo sto Zorja peva slusaju klinci.

Status
Not open for further replies.
Back