Bravo!Ali baš mi ono bode oči ,kako majku mu Sara da se odlepi toliko u pregledima a toliko je ISPOD (Zorje) u lajkovima ?
Meni je to em fascinantno, em govori nešto sadsvim drugo i mnogo bitnije. ..nego što su pregeldi. I to je realno. Fakt.
Nemoj samo da neko ovde sada pomene kako je Zorja dobila ustvari lajkove od regiona ...
ček po šta Sara nije dobila te iste lajkove ? ili od koga god ?
Na kraju svi pregledaju pesmu ,pa se onda isto možće reći Sara ima više pregleda jer je gladaju ustvari u regionu i naplju.
POENTA:
MNOGO JE BITNIJE KOLIKO IMAŠ LAJKOVA pa čak i komentara. To je isto dobro merilo REAKCIJE na pesmu.
Prema tome ako ćemo pošteno i realno Miloš bi trebao da nam prezentuje SVE a ne samo preglede i da se stvara utisak na osnovu jednog parametra.
Bitne su karticeUna i Nataša su pokazale da nije bitan ni broj lajkova ni pregleda, iznenadile su nas sve redom
Pa čekajte zar nije namješteno za Saru već, kako sad ovo
jo daj nemoj zajebavati ...pa ko sluša Saru u SRB i regiji nego klinci .... i ko su uopšte klinci ...od 10 do 20 godina...Zorja ima klince u većoj meri od Sare jer je svežija, a oni u velikoj meri lajkuju. Evo npr ni Sara ni Zorja ni Angellina nemaju lajk od mene na videu jer nemam naviku da lajkujem.
To da Zorja ima više klinaca se vidi i po sadržaju komentara njenih fanova koji odaju utisak dece 10-12 godina.
Ne mogu da se odlučePa čekajte zar nije namješteno za Saru već, kako sad ovo
Sarini klinci iz Prvog glasa Srbije vise nisu klinci...jo daj nemoj zajebavati ...pa ko sluša Saru u SRB i regiji nego klinci .... i ko su uopšte klinci ...od 10 do 20 godina...
napr za meen su to klinci.. Saru ne slušaju ljudi koji imaju više od oko 3 banke naviše garantujem ti ...
Nikada nisam rekao da je namesteno. I ubedjen sam da Sara nece sa ovom pesmom da ode na evroviziju.Ne mogu da se odluče
Sigurni su da Sara gubi, ali takodje su sigurni da je namešteno ako pobedi
Ma da, zato što je samo tvoje mišljenje ispravno, a mi kojima se svidja Sara samo glumimo da nam se Svidja tj "silujemo svoje uši time da bi nam se svidelo"Nikada nisam rekao da je namesteno. I ubedjen sam da Sara nece sa ovom pesmom da ode na evroviziju.![]()
Pa ne slušaju, poslušali su jednom, ostavili lajk i otišli da slušaju Devita.Pa da upravo Saru slusaju klinci. Nesto neverujem da ovo sto Zorja peva slusaju klinci.