Halid Bešlić - Romanija - Nije mi ovo omiljena njegova pjesma, ali i dalje je jako lijepa pjesma i dopada mi se kako prirodno počne i napreduje, moj otac je sa Romanije, tako da sam i sam povezan sa tim predjelom
Jurica Blažević - Narkotik - Ovo mi je vrh
Sinovi Manjače i Ćana - Brat i sestra - Mislim ovo nije moj stil muzike, ali meni se ovo neironično sviđa
Dragana Mitrović - Vruća čokolada - Dosta pamtljiv beat i refren, nzm, meni se svidjelo
Davor Badrov - Jedina - Jedna od boljih pjesama na izdanju, Davor mi je bio jedan od najdražih pjevača u djetinjstvu
Aleksandra Mladenović - Kamo sreće da se manje volimo - Ova pjesma mi je top za slušati u autu dok idem negdje dalje, nemam zamjerku, baš mi se sviđaju počeci strofa, iako ovo nije primarni žanr koji slušam
Saša Matić - Samo ovu noć - Nostalgija
Gordana Stojićević - Pusti me da nađem srcu lek - Prelijepa pjesma i emocija
Funky G - Kafana na Balkanu - Ovu pjesmu sam jako volio u djetinjstvu
Knez - Dal si ikada mene voljela - Nema se šta ovdje puno reći, pjesma je hit i sviđa mi se, mada malo mi je slabija nego ostale pjesme u ovoj kategoriji
Mimi Mercedez - Kleopatra - Hitski hit.
Indy - Bato bre - Anthem ovog izdanja
Scooter - How Much Is The Fish? - Može, vjerovatno strana pjesma koja se najbolje uklopila u ovo izdanje

Aleksandra Prijović - Sve po starom -Dosta joj bolje stoje ovakve više narodne pjesme, nego klasični turbo-folk
Radiša Marković - Neznanka - Ok pjesma, lijep glas, ali nekako mi je malo monotono
Kaliopi i Željko Samardžić - Znam - Pjesma je vrlo prijatna i ima kvalitet, samo previše dugo traju strofe
Hanka Paldum - Crne kose - Skroz okej pjesma, Hanka prelijepo pjeva, samo fali nešto još da mi bude prva kategorija
The Cure - Lovesong - Sviđa mi se pjesma, samo što mi nije toliko uz ovu temu, pa s tim spuštam pjesmu u ovu kategoriju
Ella B - Ajkula - Nije loše, catchy je.
Milanče Radosavljević - Dao bih ovo malo života - Isto kao i za Neznanku, respekt za pjesmu, ali fali mi nešto da mi se baš svidi.
Silvana Armenulić - Rane moje - Dopada mi se estetika ove pjevačice, sve u svemu lijepo i korektno.
Magazin - Kako sam te voljela - Respekt za pjesmu jer je istinska emocija, ali nije me kupila
Milica Pavlović - Baja Papaja - Nije loša pjesma, ali ovo mi je jedna od meh pjesama iz tog njenog zlatnog perioda
Bora Drljača - Otišla je Danijela - Nema ništa da me iritira ovdje, s obzirom na kategoriju ovo je sasvim ok pokušaj, ne ide u neke ekstreme
Lepa Brena - Boliš i ne prolaziš - Korektno
Džej - Imati pa nemati - Džej mi je ok pjevač, njegove pjesme mogu svariti za razliku od Šabanovih i Sinanovih, tako i ovu
Vera Matović - Miki Milane - Plus zbog hitičnog refrena

Militsa for you - Rarakija - Ovo nešto kao, FSC žicer u kafanskoj temi?
Šaban Šaulic - Žal - Joj, Šabana generalno ne slušam baš nikad, a ova pjesma mi se pogotovo ne sviđa
Jele - Komšinica - E ovo stvarno ne mogu prihvatiti
Stoja - Evropa - Jedina njena pjesma koju sam čuo da mi je ok je Žena starija, sve ostalo što sam od nje čuo mi je samo puka galama
Sinan Sakić - Ej, od kad sam se rodio - Sinanove pjesme jednostavno nisu za mene
Milena Ćeranić - Nedostajanje moje - Pjesma nije krš, ali meni je ovo jako blijedo i zaboravno
Seka Aleksić - Umri do zore - Ništa posebno, a i nema ničeg ovdje što mi se sviđa, meh pjesma u njenoj diskografiji
Louis - Kolo ljubavi - Ima on puno boljih pjesama
Danijela Martinović - Što sam ja, što si ti - Ona ima prelijep glas, ali ova pjesma mi nije ni za povuči ni potegnuti
Sin od oca Gliše Predrag Kretić - Uspio sam zemo - Kako uđe tako i izađe lol, ništa mi nije privuklo pažnju, samo zvuči kao pokušaj
Rođa Raičević - Zar je važno ko je kriv - Nije nikakav utisak ostavila pjesma na mene, bukvalno ravna crta
Džidža - Pare proklete - Sviđa mi se ovaj dio gdje repuje, ali refren je očaj
Milko Kalaydzhiev - GSM - Šta je ovo
Vesna Rivas - Didulidu - Možda je i bolje što se okrenula tarotu i rijalitiju, bolje se tu snašla
Ljilja Bela - Djido - Nekako mi je pjesma filler ovdje
Goci bend - Vakcina - Ovdje se već previše ide u ekstreme i prestaje biti i zanimljivo
Dobar loš zao - Žurka - Pjesma ide, ali ne nagoni me ni na kakvu žurku