294. FSC - Kafansko veče

Nažalost i ja mislim da ispadam. Dapače, smatram da je pjesma odlična za ovakvu temu i žanr, ali eto ne obećava ovaj feedback. :/ 29 poena vajb

Znači tako, dobro dobro. Sad ću u inat da zaređam 9 pobeda. Spremi se, ovo izdanje je ništa za ona koja slede.

btw kričr stvarno spusti malo kriterijume, treba za nekoga i glasati. 🤣
Samo ti pobeđuj, nemam zamerki na organizaciju, a goru temu nećeš smisliti. xD Videćemo za prisustvo, verovatno ćemo kasniti.

Očekivao sam jače pljuvanje od creature, kad ono samo mid.
Slobodno dajte jače, to me radi!!!
Bebi u Bičuj me, Stojane eri 😂

- Komšinice draga, prazna mi je gajba. Ako si slobodna, skokni večeras do mog toplog doma, da se malo opustimo onako uz TV na kauču.
- Sjajna ideja, komšija! :D A šta ćemo gledati!?
- Loto!
:oops::oops::oops:

Nisu mi pesme nimalo inspirativne za komentarisanje, ali evo malo semafora. Relativno sam blag, budući da 80% pesama verovatno nikad u životu neću samoinicijativno pustiti. Crvene su samo one koje nemaju ni trunku slušljivosti i koje zaista ne mogu da svarim, koliko god se trudio.

zorica-brunclik-happy.gif
Halid Bešlić - Romanija
Hanka Paldum - Crne kose
The Cure - Lovesong
Šaban Šaulic - Žal
Gordana Stojićević - Pusti me da nađem srcu lek
Ella B - Ajkula

Milanče Radosavljević - Dao bih ovo malo života
Silvana Armenulić - Rane moje
Magazin - Kako sam te voljela

Louis - Kolo ljubavi
Danijela Martinović - Što sam ja, što si ti

Rođa Raičević - Zar je važno ko je kriv
Indy - Bato bre
Scooter - How Much Is The Fish?
Dobar loš zao - Žurka
Džej - Imati pa nemati

zorica-brunclik-confused.gif

Aleksandra Prijović - Sve po starom
Radiša Marković - Neznanka
Kaliopi i Željko Samardžić - Znam
Sinovi Manjače i Ćana - Brat i sestra
Militsa for you - Rarakija
Davor Badrov - Jedina

Aleksandra Mladenović - Kamo sreće da se manje volimo
Saša Matić - Samo ovu noć
Stoja - Evropa
Funky G - Kafana na Balkanu

Milica Pavlović - Baja Papaja
Milena Ćeranić - Nedostajanje moje
Bora Drljača - Otišla je Danijela

Seka Aleksić - Umri do zore
Lepa Brena - Boliš i ne prolaziš
Ljilja Bela - Djido

200.gif

Jurica Blažević - Narkotik
Dragana Mitrović - Vruća čokolada
Jele - Komšinica
Knez - Dal si ikada mene voljela
Sinan Sakić - Ej, od kad sam se rodio
Mimi Mercedez - Kleopatra
Sin od oca Gliše Predrag Kretić - Uspio sam zemo
Džidža - Pare proklete
Milko Kalaydzhiev - GSM
Vesna Rivas - Didulidu
Goci bend - Vakcina
Vera Matović - Miki Milane

U poslednje dve nedelje, slobodno vreme mi je misaona imenica, pa je sreca sto znam skoro 80% pesama, pa ne moram puno preslusavati. Uglavnom ste dobre pesme birali, a pored toga fale dosta izvodjaca koji su se mogli lako naci ovde. Posle duzeg vremena imam cak 19 pesama kojima bi dao TOP poene. U tom pogledu, 1. pf-e mi je mnogo bolje i ujedno je moglo biti kao finale.
Mozda sutra "bacim" neke kratke komentare na pesme, ako nadjem malo vise vremena. Mada veliki broj pesama bi dobile pozitivne komentare.

Sto se tice mog predloga, mozda vidim napokon jedno finale. Ima vas dosta kojima se dopada moja pesma. E, sad. Da li je to za TOP poene ili neke sitne, videcemo.
Svakako odlicno izdanje. Jos da dodam, da i meni ove dve strane pesme odudaraju, izdvajaju se, da ne kazem da su "uljezi" , "padobranci" koji su dosli na kafansko vece, ali rangiracu na osnovu toga u kojoj mi se meri dopadaju.

200w.gif

Halid Bešlić - Romanija - Nije mi ovo omiljena njegova pjesma, ali i dalje je jako lijepa pjesma i dopada mi se kako prirodno počne i napreduje, moj otac je sa Romanije, tako da sam i sam povezan sa tim predjelom
Jurica Blažević - Narkotik - Ovo mi je vrh :ROFLMAO:
Sinovi Manjače i Ćana - Brat i sestra - Mislim ovo nije moj stil muzike, ali meni se ovo neironično sviđa
Dragana Mitrović - Vruća čokolada - Dosta pamtljiv beat i refren, nzm, meni se svidjelo
Davor Badrov - Jedina - Jedna od boljih pjesama na izdanju, Davor mi je bio jedan od najdražih pjevača u djetinjstvu
Aleksandra Mladenović - Kamo sreće da se manje volimo - Ova pjesma mi je top za slušati u autu dok idem negdje dalje, nemam zamjerku, baš mi se sviđaju počeci strofa, iako ovo nije primarni žanr koji slušam
Saša Matić - Samo ovu noć - Nostalgija :sneaky:
Gordana Stojićević - Pusti me da nađem srcu lek - Prelijepa pjesma i emocija
Funky G - Kafana na Balkanu - Ovu pjesmu sam jako volio u djetinjstvu
Knez - Dal si ikada mene voljela - Nema se šta ovdje puno reći, pjesma je hit i sviđa mi se, mada malo mi je slabija nego ostale pjesme u ovoj kategoriji
Mimi Mercedez - Kleopatra - Hitski hit.
Indy - Bato bre - Anthem ovog izdanja
Scooter - How Much Is The Fish? - Može, vjerovatno strana pjesma koja se najbolje uklopila u ovo izdanje

Screenshot 2025-11-22 231557.webp

Aleksandra Prijović - Sve po starom -Dosta joj bolje stoje ovakve više narodne pjesme, nego klasični turbo-folk
Radiša Marković - Neznanka - Ok pjesma, lijep glas, ali nekako mi je malo monotono
Kaliopi i Željko Samardžić - Znam - Pjesma je vrlo prijatna i ima kvalitet, samo previše dugo traju strofe
Hanka Paldum - Crne kose - Skroz okej pjesma, Hanka prelijepo pjeva, samo fali nešto još da mi bude prva kategorija
The Cure - Lovesong - Sviđa mi se pjesma, samo što mi nije toliko uz ovu temu, pa s tim spuštam pjesmu u ovu kategoriju
Ella B - Ajkula - Nije loše, catchy je.
Milanče Radosavljević - Dao bih ovo malo života - Isto kao i za Neznanku, respekt za pjesmu, ali fali mi nešto da mi se baš svidi.
Silvana Armenulić - Rane moje - Dopada mi se estetika ove pjevačice, sve u svemu lijepo i korektno.
Magazin - Kako sam te voljela - Respekt za pjesmu jer je istinska emocija, ali nije me kupila
Milica Pavlović - Baja Papaja - Nije loša pjesma, ali ovo mi je jedna od meh pjesama iz tog njenog zlatnog perioda
Bora Drljača - Otišla je Danijela - Nema ništa da me iritira ovdje, s obzirom na kategoriju ovo je sasvim ok pokušaj, ne ide u neke ekstreme
Lepa Brena - Boliš i ne prolaziš - Korektno
Džej - Imati pa nemati - Džej mi je ok pjevač, njegove pjesme mogu svariti za razliku od Šabanovih i Sinanovih, tako i ovu
Vera Matović - Miki Milane - Plus zbog hitičnog refrena

200w (1).gif

Militsa for you - Rarakija - Ovo nešto kao, FSC žicer u kafanskoj temi?
Šaban Šaulic - Žal - Joj, Šabana generalno ne slušam baš nikad, a ova pjesma mi se pogotovo ne sviđa
Jele - Komšinica - E ovo stvarno ne mogu prihvatiti 😂
Stoja - Evropa - Jedina njena pjesma koju sam čuo da mi je ok je Žena starija, sve ostalo što sam od nje čuo mi je samo puka galama
Sinan Sakić - Ej, od kad sam se rodio - Sinanove pjesme jednostavno nisu za mene
Milena Ćeranić - Nedostajanje moje - Pjesma nije krš, ali meni je ovo jako blijedo i zaboravno
Seka Aleksić - Umri do zore - Ništa posebno, a i nema ničeg ovdje što mi se sviđa, meh pjesma u njenoj diskografiji
Louis - Kolo ljubavi - Ima on puno boljih pjesama
Danijela Martinović - Što sam ja, što si ti - Ona ima prelijep glas, ali ova pjesma mi nije ni za povuči ni potegnuti
Sin od oca Gliše Predrag Kretić - Uspio sam zemo - Kako uđe tako i izađe lol, ništa mi nije privuklo pažnju, samo zvuči kao pokušaj
Rođa Raičević - Zar je važno ko je kriv - Nije nikakav utisak ostavila pjesma na mene, bukvalno ravna crta
Džidža - Pare proklete - Sviđa mi se ovaj dio gdje repuje, ali refren je očaj
Milko Kalaydzhiev - GSM - Šta je ovo 😂
Vesna Rivas - Didulidu - Možda je i bolje što se okrenula tarotu i rijalitiju, bolje se tu snašla
Ljilja Bela - Djido - Nekako mi je pjesma filler ovdje
Goci bend - Vakcina - Ovdje se već previše ide u ekstreme i prestaje biti i zanimljivo
Dobar loš zao - Žurka - Pjesma ide, ali ne nagoni me ni na kakvu žurku 😭

Attachments

• source (1).gif
    source (1).gif
    557.7 KB · Views: 1
Last edited:
Strašno je koliko ponovo nemate ukusa ni osećaja! ☠️🤯🥴 Pesma mi je divna, ali očigledno za (opet) baš uzak krug ljudi.
Spreman sam za gotovo sigurno 15. ispadanje ovde godine, a ako izuzmemo direktno finale na 290. izdanju koje sam dobio samo zato što sam bio domaćin, ovo će biti osmo uzastopno! 😭😭😭😭😭😭😭😭

Strašno je koliko ponovo nemate ukusa ni osećaja! ☠️🤯🥴 Pesma mi je divna, ali očigledno za (opet) baš uzak krug ljudi.
Spreman sam za gotovo sigurno 15. ispadanje ovde godine, a ako izuzmemo direktno finale na 290. izdanju koje sam dobio samo zato što sam bio domaćin, ovo će biti osmo uzastopno! 😭😭😭😭😭😭😭😭
Ni reakcije na moju pjesmu nisu dobre, tako da opušteno 😂

Back