Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Kada se malo izanalizira spisak i muzički opus pojedinih izvođača, ispada i ok. E sad, vraćamo se na pesme i večito pitanje da li će iz toga proizaći nešto iole konkurentno.

Meni spisak deluje bolje nego prošle godine. Navijam za IDJ ekipu na prvu, Haremke i Zejnu. Svako od nepoznatih imena ako iznenadi to je plus.

Ali Milica Burazer izvrištao sam 😂

Jedino mi je unapred blago aprijatno Eegora, Yanx, ove njene Milice i ovog Brata Pelina, ali dobro. Šta sad. Bar nemam očekivanja od PZEa i ESCa ove godine pa mi sve lakše pada.

Da, zaboravih da napisem kako mi je drago sto se Aleksandra Sekulic vraca na scenu.
U nedelju vece sam je uocio u "nikad nije kasno", kao podrska njenoj majci, otpjevala je jednu pjesmu. Fantastican vokal, izgleda isto kao i u x faktoru i na Beoviziji 2009, prelijepa.
Nadam se dobroj pjesmi.

Brat Pelin može biti magnet za televote, ako je spremio nešto interesantno. Možda i Milica burazer. Lavina mi deluje zanimljivo, čekam pesmu i možda je vreme konačno da Srbija pošalje taj rok. Ima i par izvođača alternative što je baš super. IDJ ekipa mislim da ima pristojne pesme, jer imali su ih i Stefan Shy i Džordži. Zona i Lores imaju potencijale. Mirna mislim da se vraća sa nekom power baladom, čekamo produkciju. Zejna je Zejna, ne može loša pesma (iako je malo smorila jer je na PZE 4. put). Haremke favoriti na slepo, ali ipak da sačekamo pesme.

Inače mislim da znam ko je tajanstvena crnka, ali pošto su Haremke na forumu neću da pisnem da mi ne bi j.. m… a i obećao sam drugu da ću ćutati. Samo ću reći bićete iznenađeni ko je u pitanju. (informacija je do mene došla još pre spiska) a pošto je crnka, poklapa se sa opisom.

IMG_6276.gif

Inače mislim da znam ko je tajanstvena crnka, ali pošto su Haremke na forumu neću da pisnem da mi ne bi j.. m… a i obećao sam drugu da ću ćutati. Samo ću reći bićete iznenađeni ko je u pitanju. (informacija je do mene došla još pre spiska) a pošto je crnka, poklapa se sa opisom.
Iznenaditi u fazonu "ta žena je živa", "ona je pevačica?", "opa, Zlata Petrović"... ?

Daj nam bar nešto.

Iznenaditi u fazonu "ta žena je živa", "ona je pevačica?", "opa, Zlata Petrović"... ?

Daj nam bar nešto.
Popularna pevačica. Osim ako nemam pogrešnu informaciju ili je trol. Ali ne verujem, davao mi je i ranije informacije koje su se ispostavile kao tačne.

• Love
Reactions: FFM
Ah.... setih se kako je forum prošle godine u ovo vreme za Švicu pakovao Mimi Mercedez, a ona ispala party pooper na sopstvenoj turbo žurci 🫴
Bojana i David od rađo viđenih na spisku, završili na stubu srama kao tvt muljatori 🫴
Haremke, u odnosu na koje je dobar deo foruma bio uzdržan ili neodređen, postale stvarne tvt pobednice + miljenice foruma 🫴

Jedino je Princ sa svojom dated pesmom uspeo da bude konstantno nebitan, od početka do kraja sezone.

zorana-pavic.gif

Back