Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Neću reći jer smatram da ako je Lefkada već tu otkriće ona. Čini mi se da je čuvaju kao keca u rukavu, pa sam tog stava da ne želim da otkrivam i kvarim iznenađenje. Opet, što da ne zagolicam malo maštu i napravim hajp. Ako je ta pevačica u pitanju, spremite se za pizdotres!
Ja prešao spisak i ne vidim ko bi mogao biti sem Sanje. Eventualno Sajsi, Dunja Ilić ili Ivana Krunić.

Aleksa doživeo preobražaj i sa Princa prešao u tim #haremgirls??

Nekim čudom izlečena sam
Samo pod uslovom da me ne razočaraju i bude fazon Anastasija Ražnatović. 😭

Juuu pa da nije Maja to iznenađenje??? Ona često menja perike?

Realno bi baš bila fora da je Maja pevačica, zagarantovana pobeda. Mogu posle i knjigu da napišu o tome kako se svađa iz kabine za presvlačenje izrodila u pobedu na pze-u xd.

Vatrena crnka
images

Pet je kubika za Aladina

Realno bi baš bila fora da je Maja pevačica, zagarantovana pobeda. Mogu posle i knjigu da napišu o tome kako se svađa iz kabine za presvlačenje izrodila u pobedu na pze-u xd.
Nismo se mi nikad svadjali u kabini, samo nam je RTS rekao da se taj dan spremamo kod kuće...jedino je Titta otišla na Košutnjak i nije srela Maju...kako kažu pas koji laje ne ujeda...al baš mi je bio stresan taj dan jer sam vozila u dregu i neki lik nas je snimao na mostu na Adi....

No, vratimo se na temu...fin je spisak i ima mnogo mladih i novih nada što je za pohvalu. :)

Back