Odmah otkaz za deda Mraza koji ne ispunjava želje!Zajebo je Deda Mraz.
Drago mi je što je ovo reakcija, a ne neka drama opet.
Kao da je skinula kostim sa ukrasa za jelku.Možda je Maja aplicirala sa ovom fotkom pa su pomislili da je Filarri u kostimu Baba Mrazice, pa rekoše naaah we're good
View attachment 39244
Upravo objavljena na yt, na spotify i ostalim cekamo distro da odradi posao ~10 danazanimljivo. Ima na nekoj platformi?
Pa super je ovo, sigurno bolje od bar pola prošlogodišnjih pze pesama. Baš autentično za naše prostore, jedino što do kraja postane malo repetativno (po meni) pa fali jači bridge / key change da digne pesmu na viši nivo. Al ovako na prvu super zvuči, bravoUpravo objavljena na yt, na spotify i ostalim cekamo distro da odradi posao ~10 dana
Imamo jos dve pesme na kanalu, pa ono, svako misljenje, kritika i pohvala su dobrodosli ^^
Eve vam nas nesudjeni predstavnik u Becu, uzivajte u Rusalki:
Silver Scream - Rusalka
Da ti nisi rekao Elita, ja bih umro misleći da je to Ceca na sliciJoj, nemoj Elitu samo.
HvalaPa super je ovo, sigurno bolje od bar pola prošlogodišnjih pze pesama. Baš autentično za naše prostore, jedino što do kraja postane malo repetativno (po meni) pa fali jači bridge / key change da digne pesmu na viši nivo. Al ovako na prvu super zvuči, bravo![]()
E ovo je pravo dobra pesmica. Vidi se da baš imate talenta.Upravo objavljena na yt, na spotify i ostalim cekamo distro da odradi posao ~10 dana
Imamo jos dve pesme na kanalu, pa ono, svako misljenje, kritika i pohvala su dobrodosli ^^
Silver Scream - Rusalka
Hvala punoE ovo je pravo dobra pesmica. Vidi se da baš imate talenta.
Upravo objavljena na yt, na spotify i ostalim cekamo distro da odradi posao ~10 dana
Silver Scream - Rusalka
Pesma je stvarno jako lepa. Tekst mi se posebno sviđa! Verujem da su mnogo lošije pesme prošle konkurs i ovaj put. Naravno da uvek ima prostora za doradu, ali ona se radi i između objavljivanja liste učesnika i objavljivanja finalnih verzija.Upravo objavljena na yt, na spotify i ostalim cekamo distro da odradi posao ~10 dana
Silver Scream - Rusalka
Ali naziv pesme za nas koja je zapravo pesma Lelek sad na Dori, hm...Obožavam ovaj lažni spisak koji je cirkulisao, znači Jovana Tipšin bi takav epic momenat bio.
View attachment 39264