Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Pretpostavljam zbog političke situacije, iako se nije oglašavala po tom pitanju, etiketirana je kao režimska pevaljka...
Ma nema veze sa tim, meni je totalno glupo uopšte raspravljati o političkom mišljenju bilo koje javni ličnosti (čitaj pevača) ukoliko ona ne želi javno da se izjašnjava. Ima pravo na to i ne vidim razlog da se zbog toga napada. Potpuno druga stvar su ektremi poput recimo Karleuše sa jedne i Severine sa druge strane. To nije vredno ni komentarisati.

Sanju manje više svi esc fanovi kod nas vole, samo su se u ovom trenutku malo više zasitili. Žele više da vide neke druge ljude i njima daju šansu, a Sanja ako ponovo bude želela i dođe sa nečim dobrim ne sumnjam da će imati bezrezervnu podršku prvenstveno ove zajednice.

Ja Sanju volim iz perioda grupe ZAA i toeto

Ne mogu to forsiranje trilera koje ima u svakoj pesmi koju je samostalno izbacila

Pravac kojim ide i treš pesme koje snima se gotovo nikome ne dopadaju. S druge strane shvatam da je to izabrala jer joj donosi dobru zaradu. Ali da je šteta trošiti takav vokal i neiskoristiti potencijal koji imaš, šteta je.

Nažalost, u startu se naziralo da će Sanjin kvalitet splasnuti nakon njene potpune komercijalizacije. Jbg, u ovoj državi jeftin treš donosi lovu, a ne r'n'b i funk. Ona je, po mom skromnom mišljenju, nakon Jelene Tomašević i Marije Šerifović naš ubedljivo najjači ženski vokal i u najmanju ruku je tragično to na šta troši svoj potencijal. Ipak, odlučila se za taj pravac i to treba poštovati. Političko opredeljenje me ne interesuje, sve dok se ne ode u krajnost Kar**uše.

Back